|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννιουνται διαφανη
(για red cherry μιλαω)
|
|||
|
|||
![]()
γεννιουνται διαφανη και μετα σιγα σιγα παιρνουν το χρωμα τους ρνω αλλες οχι.και εγω εχω red cherry που ειναι εντονο το χρωμα τους και αλλες που ειναι σχεδον διαφανες.και εχω δει και μικρα που ειναι το ιδιο. εγω 3 χρονια που τις εχω γεννανε αβερτα . και τωρα πηρα καμια εικοσαρια απο αλλο κοπαδι για να κανω ανανεωση. τους ριχνω 4 διαφορετικες τροφες και δεν βαζω καθολου χερια μεσα στο ενυδρειο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 26-03-16 στις 19:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |