|
|
||||
|
||||
![]()
Για τους αναγνωστες.
Το θεμα ειναι σοβαρο και οχι "ποιος την εχει μακρυτερη" Το φιλτρο, βουλωσει δεν βουλωσει, πρεπει να καθαριζεται πιο συχνα (τα μηχανικα υλικα ιδιως), για την αποφυγη παραγωγης νιτρικων απο τη συσσωρευση οργανικων. Αλλα και τα βιολογικα υλικα πριν βουλωσουν απο σκουπιδι οι ποροι τους, να βραζονται (ενα μερος αυτων εναλλαξ) Αυτο που βλεπουμε στο φιλτρο δεν ειναι βιολογια, αλλα αχρηστο σκουπιδι. που επιβαρυνει το φιλτρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό ηθελα να πω και εγω αλλα δεν ηξερα αν στεκει.Απο καποιο σημειο και μετα το φιλτρο πιστευω πως κανει το αντιθετο από αυτό που πρεπει δηλαδή επιβαρυνει το νερο.Με από τοσο καιρο η βιολογια που εχει αναπτυχθεί σε σφουγγαρια βιολογικα υλικα και λοιπα εχει μπουκωσει από την βρωμια εμποδιζεται η κυκλοφορια του νερου και τα βακτηρια δεν λαμβανουν οξυγονο ώστε να συνεχισουν να ζουν με απότελεσμα να ψοφάνε και να μολυνεται τελικα το νερο
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι πιστευω και εγω παιδια.και να ανοιγονται καθε 3-4 μηνες για καθαρισμα τα φιλτρα και οχι μετα απο ενα και εναμιση χρονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι λεω εχειμ η σαμπακι
να χω 20 λιτρα καδο και να χωραει 5 λιτρα βιολογικα για μενα δεν ειναι σοβαρο φιλτρο περνεις το εχειμ το 2260 και εισαι αρχηγος ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για το φιλτρο τα ειπατε παραπανω παιδια. εγω θα ηθελα να ρωτησω....
σε τι ενυδρειο ειναι το συγκεκριμενο φιλτρο...?? ποσα λιτρα και τι ψαρια...??
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το βιντεακι του συμπατριωτη gemen,θα συμφωνησω και με τον delta οτι το φιλτρο χρειαζεται καθαρισμα πιο συχνα,εγω το κανω στο 6μηνο.Φυσικα παιζει ρολο και ο πληθυσμος του ενυδρειου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσο και λιγη ιχθυοφορτηση να εχει παλι δεν πρεπει μετα απο εναμιση χρονο να ανοιγεται ενα φιλτρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |
ακριβως μετα απο ενα χρονο.... | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-04-12 12:14 |
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 14-12-10 13:48 |
Μετα απο πολυ καιρο ειναι ετοιμο(κοινωνικο) | Giannis-Patra | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 26-01-08 12:41 |
μετα απο 7μηνη ενασχοληση.....ειμαι ....... | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-04-05 12:38 |