|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
maverick αν μπορεις να τα κανεις αυτα,θαναι σουπερ!!!
αναλαμβανω εγω τη μεταφραση, η μπορουμε και να τη μοιρασουμε τη δουλεια αν ενδιαφερεται καποιος. και να τρεξω για εκτυπωσεις κλπ μπορω αν χρειαζεται. μπορει και να μη γινει σε φυλλαδια αλλα σε μορφη μικρης αφισας στη χειροτερη περιπτωση και να μπει στα καταστηματα τουλαχιστον. η τεσπα,οτι αποφασιστει οτι ειναι πιο πρακτικο και συμφερει. και χρηματικα θα βοηθησω οσο περισσοτερο μπορω. και για τη διανομη μπορω να τρεξω αρκετα.τουλαχιστον αποδω στα νοτια προαστια γιατι στην υπολοιπη αττικη δεν τα ξερω τα μερη. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το ΟΚ το πήραμε από τον Joep. Συγκεκριμένα μου είπε: "Please go ahead. I hope it will help to make people more aware of how to take care of bettas". Αν έχεις όρεξη ξεκίνα τη μετάφραση και το προχωράμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη
![]() Γιώργο ότι βοήθεια θέλεις να μας πεις. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!
![]() η μεταφραση εχει ηδη ξεκινησει.απλα το πηγαινα λιγο αργα γιατι δεν ηξερα τι θα γινει τελικα με την αδεια ![]() τυχανε και κατι δουλειες και δεν εκατσα πολυ κανα δυο μερες τωρα.προχωραμε ομως,θα ανοιξει θεμα φυσικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα θέλετε μπορώ να βοηθήσω στο καλλιτεχνικό κομμάτι!!!
|
||||
|
||||
![]()
george,μαλον θα χρειαστει βοηθεια οπως ειπες,στο καλλιτεχνικο κομματι,(photoshop κλπ).
μολις τελειωσει το κειμενο δηλαδη. μονο που δεν ξερω σε ποια κατηγορια να ανοιξω νεο θεμα(εδω η στην κατηγορια του gab?) οποτε η πεστε μου που,η ας ανοιξει το θεμα ενας συντονιστης και συνεχιζουμε εκει τη συζητηση,γιατι χρειαζονται ιδεες. ------------------------- το ανοιγω εδω,και αν δει καποιος συντονιστης οτι χρειαζεται ας το μεταφερει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-14 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |