|
|
||||
|
||||
![]()
τι εχει λεει η πατρα?
(πως εχω την εντυπωση οτι μονο μαλακο δεν ειναι..).. πατρινοι.. το καθηκον σας καλεί. αναφερατε τιμες Kh Gh αμεσα. |
|
|||
|
|||
![]()
H Πατρα Gh 2 και Kh 8, είναι γνωστό netblues!
![]() Υγ: οι τιμές είναι για γέλια, το νερό της Πάτρας είναι έτοιμο για ψάρια από τη λίμνη malawi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george hmmy : 22-08-05 στις 16:24 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Θα τα αφησεις παρατημενα ? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά από περιοχή σε περιοχή διαφέρουν οι τιμές. Ο Takis είναι "σκληρός" ενώ εγώ είμαι "μαλακούλης".......να λείπουν τα σχόλια κόπροι ![]() Για αυτό το έχω ρίξει στις Μελανοταινίες (ΟΚΙ, Epson, Citizen etc) και τα tetras. |
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναγεννήσαμε! Καλά αυτό θα κάνουμε κάθε εβδομάδα??? Τουλάχιστον έχω δωρεάν χαβιάρι!
![]() Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι να μην πάρουν φόρα, τώρα που πήραν... Και μένα σε αυτό το χάλι ήταν, και λέω χάλι για τον εξής λόγο: τα ψάρια έπαιζαν ξύλο, όποιο πλησίαζε στην περιοχή του άλλου, γινόταν πανικός. Έτσι είχα φτάσει στο σημείο όταν γεννούσαν και δε με ενδιέφερε να κρατήσω τα μικρά, σωληνάκι και πέταμα! Μακάβριο, αλλά από το να βλέπω τους δίσκους να κοπανιούνται νυχθημερόν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ατελείωτες ανεπιτυχείς προσπάθειες χωρίς την δική μου παρέμβαση, προχθές εκκολαφθήκαν τα πρώτα αυγά από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Τα μικρά δεν είναι πάνω από 30 και δεν περιμένω να μεγαλώσουν αλλά... έχει πλάκα
![]() Σημειωτέον ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει ως χώρο εναπόθεσης των αυγών το πίσω μέρος του μαγνήτη που έχω για να βγάζω την άλγη από το τζάμι. Γιάννη (accnt) άντε και σε λίγο παππούς. ![]() Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]()
Θεόφιλε μπράβο... είσαι σε καλό δρόμο....
Παππούς...όμως...καλύτερα νονός...ακούγεται καλύτερα ![]()
|
|