|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5) 16/22
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια ... ειμαι ενα κλικ πριν το κλεισω....
Τελικα το θεμα κλεισιματος του καπακιου εινα οντως θεμα...; Σιγουρα ανασηκωνεται 1-2 ποντους; Κατι ακομα: χρειαζεται να του βαζω μεσα καθλου filter wool; Και γενικα περιπου καθε ποτε χρειαζεται καθαρισμα...; (το εσωτερικου που εχω τωρα, καθαριζω απλα καθε φορα ενα απο τα 2 σφουγγαρια που εχει μεσα καθε 5μηνο....) Εχει γενικα κανενα σοβαρο μειονεκτημα...; Δεν εχω διαβασει και πολλα...ασχημα για το συγκεκριμενο |
|
||||
|
||||
![]()
Μην λέμε τα ίδια πάλι... είπαμε 1-2 εκατοστά.
Καλό είναι να βάλεις filter wool και να το καθαρίζεις όταν βλέπεις ότι "πέφτει" η πίεση του νερού από την εξαγωγή.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να κοψεις στο σημειο εκεινο το καπακι με κοπιδι.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ παιδια, το...εκλεισα
![]() Αληθεια, στην δεξια σχισμη του ενυδρειου που θα μπει η εισοδος ή η εξοδος του φιλτρου, δεν χωραει να μπει clip, γιατι ειναι το εσωτερικο φιλτρο εκει. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; |
|
||||
|
||||
![]()
Ξηλωνουμε το εσωτερικο φιλτρο
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά μην το καταφέρω αυτό με γεμάτο ενυδρείο... καλά ας έρθει με το καλό και θα δω τι θα κάνω. Ίσως ανοίξω μια τρύπα στο καπάκι και περάσω τον σωλήνα δίπλα από το φίλτρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο. | ikaria_jim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-01-13 19:40 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
εξωτερικο φιλτρο | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-11-09 17:42 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |