|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά έβαλα τα νέα μου φυτά και το νέο φωτιστικό γέμισα και νερό και τώρα αναμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο,θα γινει μπομπα!!!Την eleocharis βγαλ'την γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισει να βγαζει δρομεις απο παντου και θα στο κανει μανταρα.
|
||||
|
||||
![]()
λέω να την αφήσω για να γίνει λίγο ποιο φυσικό το αποτέλεσμα.να μην είναι μόνο η κουμπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγαλει δρομεις ακομα και μπροστα στο τζαμι.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη . Οι σωληνες που βλεπω πρεπει να ειναι απο ebay ??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λογικά λες τα λάστιχα έτσι.! είναι αλφαδολάστιχο 16/22 από μαγαζί με εργαλεία μπογιές δομικά γενικά υλικά. από e bay είναι όλα τα γυάλινα εξαρτήματα. Σας βάζω και ένα βίντεο να πάρετε μια ιδέα. ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=yU4rxEkLaMI Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΡΘΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ : 31-12-13 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή και αριστοτεχνική δουλειά έχεις κάνει φίλε μου, τόσο εντός όσο κι εκτός ενυδρείου! Μπορεί ίσως να σου στοίχησε λίγο παραπάνω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σε ανταμοίψει το αποτέλεσμα
![]() Τι σκοπεύεις να βάλεις από ψάρια ή γαρίδες ? |
![]() |
Tags |
iwagumi setup ada |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |