|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα! παψε δε λες παλι καλα,μου εδωσε ο γιωργος χτες ενα καρο πραγματα.ενυδρειο απτην αρχη εστησα σε μια μερα και το μονο που πληρωσα ειναι η γυαλα
![]() παρε και μια φωτο σημερινη απτο ψαρι.αν και ειναι τραβηγμενη αμεσως μετα τις αλλαγες που εκανα και ειναι στρεσαρισμενο. τωρα που εχει ηρεμησει καπως εχει μαυρισει αρκετα ![]() ειμαι για να παω ωκεανο τωρα μηπως ειναι ανοιχτα να παρω κατεψυγμενο bloodworm. υ.γ ξερουμε αν ειναι ανοιχτο κανα μαγαζι σημερα αληθεια?... |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα να σου δώσω εχθές bloodworm... αν πας από τον Σταύρο και έχεις χρόνο πέρνα από το σπίτι μου να σου δώσω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παψε ρε,τι ξεχασες πλακα μας κανεις?εδω φορτωσα το αυτοκινητο πραγματα χτες,γιαυτο δε στο θυμισα. χωρια το ψαρι. ασε να αγορασω και τιποτα να στηριξουμε και κανα μαγαζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω σε εσένα έκατσε να το φωτογραφίσεις...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθεται George,βγαινει εξω πολυ.τρομαζει αμα ριξω φαι απο πανω μερικες φορες αλλα ξαναβγαινει
![]() συνηθως παει και καθεται πισω δεξια στη γωνια,αλλα βγαινει και κανει και βολτες.μολις μπουνε θυληκα και μπει και αλατι θα ζωντανεψει περισσοτερο το ψαρι πιστευω.και στη συμπεριφορα του και στα χρωματα του.γιαυτο θελω να το πλακωσω στο φαι τωρα να παρει τα πανω του,μπας και προλαβουμε καμια γεννα mahachai ![]() ------------------------- παντως το ψαρι φαινεται οτι ειναι αγριο.σε συγκριση με τα υπολοιπα betta που ειχα,καμια σχεση ![]() τα αλλα πηγαινοερχοντουσαν αμεριμνα.ετουτο αντιλαμβανεται τα παντα.το βλεπεις δηλαδη οτι κολυμπαει και ειναι σε εγρηγορση το ψαρι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 29-12-13 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να φτιάξεις κρυψώνες, όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο.
Και μην βάλεις δυνατό φως
|
||||
|
||||
![]()
george εχεις δικιο και στα δυο.
φως δεν εχω βαλει καθολου.οτι μπαινει απτο παραθυρο ![]() και κρυψωνες εχει αρκετες.και στην επιφανεια και απο κατω. γιαυτο τοχω στουμπωσει στα φυτα πισω, γιατι προσπαθησα με τα υλικα που εχω,να το κανω να φερνει λιγο απτους φοινικες οπου ζει.τα κενα αναμεσα στα φυλλα τους κλπ. θελει κρυψωνες πολλες πραγματι. περισσοτερες αποτι τα σπλεντενς του εμποριου. να δω πως θα γινει να βρω φοινικα τωρα που να μπορω να τον βαλω.εχω φαει τον τοπο στο ιντερνετ και δε βρισκω τιποτα. αν οχι φοινικα,καποιο φυτο που να μοιαζει εστω και ναχει τετοια ανοιγματα στα φυλλα του. σκεφτομουνα για αλοη βερα,αλλα δεν ξερω πως τα παει στο πολυ νερο.δεν εχω ψαξει ακομα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |