|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι elite 63lt .τα led τα έχω βάλει εγώ. Είχε λάμπα δικιά του το ενυδρείο αλλά μου έκανε πολύ δυνατή κ ίσως κουραστική για τα ψάρια κ την εβγαλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι να βρεις τη σωστη ισορροπια για να ειναι ευτυχισμενα και τα ψαρια, αλλα και να ειναι ουσιαστικος για τα φυτα ο φωτισμος.
Μια Τ8 15 ή 18 watts, νομιζω ειναι μια χαρα για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων.
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις ξαναβαλα τη λάμπα που είχε το ενυδρείο Τ8 15. Εβελπιστω να παει καλύτερα.
Κάτι σα σκονιτσα (μικρη ποσοτητα) πανω στο φυτό είναι αλγη? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι χρώμα και μέγεθος έχει η σκονίτσα; Ίσως βλέπω λίγη green spot στα φυλλαράκια, αλλά είχες πολύ χαμηλό φωτισμό για να μιλήσουμε για άλλες ελλείψεις. Δώσε χρόνο με την καινούργια λάμπα και τα ξαναλέμε. Μην κλαδέψεις άλλο μέχρι να πάρουν τα πάνω τους καλά. Χτύπα και καμία παραπάνω αλλαγή. Αν είναι και νέο το ενυδρείο μην περιμένεις όλα να πάρουν μπροστά με το καλημέρα! Πάντως το polysperma είναι πανεύκολο φυτό, οπότε μην απογοητεύεσαι.
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να προτείνεται ενα υγρό λίπασμα γενικής χρήσης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Seachem flourish
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα αυτο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | kostass | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-12 20:40 |