|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτή είναι από 21-12-13 10 μέρες μετά
η lotus βγήκε και έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές στο στήσιμο περιμένω σχόλια για βελτίωση ! |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μαρεσει πολυ!
Ισως καμια ριζα να προσθετα στα αριστερα ..Θελει λιγο το χρονο του και θα δειξει ακομα καλυτερο πιστευω! τωρα για τη ψαροσυνθεση εμενα προσωπικα δε μαρεσουν τοσο μικρα ψαρακια σε μεγαλο ενυδρειο .τα sterbai Ομως ειναι μια πολυ καλη επιλογη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ErnieBall αυτό πιστεύω και εγώ θέλει λίγο το χρόνο του να αναπτυχθούν και τα φυτά στης 2 γωνιές .
ρίζες έχω αλλα δεν μπορώ να τις ταιριάξω στο στήσιμο . για μεγαλύτερα ψαρια σκέφτομαι αλλα δεν ξέρω τη να συνδυάσω με τους ροδοστομους και τους καρδινάλιους |
|
||||
|
||||
![]()
καλή χρονια σε όλους!
φωτογραφίες από 29-12-13 |
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσει και εμενα .αλλα αυτο που θα εκανα θα εβαζα καμια ριζα. και το φυτακι στην μεση που ειναι σαν γκαζονακι ειναι απαικτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συχγαρητήρια Γιώργο!! Πολύ όμορφο και όσο θα ωριμάζει, τόσο πιο ωραίο θα γίνεται!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, πραγματικά!!! Ωραία χρώματα. Από ψαράκια, για μια ομαδούλα 7-8 σκαλαράκια δεν το σκέφτεσαι;
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο!!! Μετα απο καποιες βδομαδες θα δειχνει πιο φυσικο απο ποτε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι αποφάσισες θα βάλεις σκαλάρια;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα το έχω ρίξει στο διάβασμα για τα φυτά , συγκεκριμένα προσπαθώ να κατανοήσω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΙ - DRY START αλλα δυσκολεύομαι , δεν έχω ασχοληθεί ποτε με το θέμα ,ούτε έχω συζητήσει με κάποιον . μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι να κάνω οικονομία με τα λιπάσματα |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαυρο φοντο θα ειναι καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
σκέφτομαι να βάλω μέσα Dwarf Gouram
για πείτε καμια γνώμη ! |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις... αλλά να είναι γκουράμι Αμαζωνίου, για να ταιριάξουν με τους καρδινάλιους!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα!
μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες σήμερα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το τελικο αποτελεσμα! λιγω ασχετο αυτο που θα πω,το πλαισιο αλουμηνιου στο ντουλαπι,χαλαει καπως την εικονα.
|
||||
|
||||
![]()
1. Ωραίο θέαμα.
![]() 2. Τελικά ήσουν... κρυφοφυτάς!!!!! ![]() 3. Τις αντιρρήσεις μου... φαντάζομαι τις μαντεύεις.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |