|
|
||||
|
||||
![]()
Για να συμμαζεψω οσα ειπωθηκαν και να συμφωνησω, ενα καλο "tip" για να διαλεξουμε θερμομετρο απο ενα καταστημα (μεσω internet δεν ισχυει φυσικα), ειναι να βαλουμε στη σειρα μερικα και να παρουμε αυτα που δειχνουν την ιδια θερμοκρασια. Συνηθως ετσι συμβαινει, καποια εχουν αποκλιση απο τα αλλα και καλο ειναι να μην τα παρουμε.
Της sera τα θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστα, εστω και αν η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αποτελουν το μονο σωστο προϊον της συγκεκριμενης εταιριας. Για τους controller, ο αισθητηρας δεν ερχεται καλιμπραρισμενος, οποτε πρεπει να τον καλιμπραρουμε, συμβουλευομενοι μερικα θερμομετρα που εχουμε διαθεσιμα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σωστός ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το σιποραξ δεν σου αρεσει? Τα φαρμακα? Καποιες τροφες? Λαμπες?
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω...ξεχασα το siporax!
![]() Δικιο εχεις, το εχω σε ολα τα ενυδρεια μου. Ειχα και λαμπα, καλη ηταν. Τωρα που το σκεφτομαι, εχω και fishtamin. Αλλα κατα τα αλλα, δεν μου γεμιζει το ματι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() η αλλη "λυση" για να μη μπερδευεσαι με την αποκλιση θερμοκρασιας ειναι να μην κοιτας 3 θερμομετρα ![]() παντως σε γενικες γραμμες κιεγω το ιδιο κανω διαλεγω αυτο που δειχνει το μεσο ορο,η ενα απο οσα δειχνουν την ιδια τιμη. κιεγω της σερα παιρνω γιατι ειναι αρκετα ευαναγνωστα και φτηνα. |
|
|||
|
|||
![]()
παρέλαβα σήμερα το api master kit + gh kh και σύμφωνα με το
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62669 Να 'σαι καλά Σπύρο. είναι ληγμένα όλα εκτός από 2-3 που λήγουν σύντομα. στέλνω καπάκι mail στο κατάστημα και μου απαντάν αυτό: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Το ...... θα επικοινωνήσει με την εταιρία παραγωγής των προϊόντων που αγοράσατε και θα σας εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην έχετε την παραμικρή απώλεια των δικαιωμάτων σας. Με τιμή ........ θα βγει άκρη λέτε; |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να βγει. Αφου το πηρες απο Ελλαδα, θεωρω οτι επρεπε να επικοινωνησεις πριν την παραγγελια με το καταστημα, για να διαπιστωσεις ποτε ληγουν. Υπομονη.
Δε σημαινει οτι σε ξεγελασε, απλα οι περισσοτεροι δε γνωριζουν ποτε ληγουν τα tests. Ξερω καταστημα που παρελαβε tests και αυτα εληγαν σε λιγοτερο απο χρονο. Εχει να κανει και με την εταιρια, οχι μονο το καταστημα.
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ δεν το ήξερα τα ανοίγω και θυμόμουν για ένα μπουκαλάκι ότι ήθελε πολύ κούνημα....πεφτώ στο thread του σπύρου και τρώω το χαστούκι μεσημεριάτικα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμόμετρο | μιχαλος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 07-01-12 14:11 |
Malawi master | kokos125 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 37 | 01-07-10 18:42 |
προταση για αγορα ph meter απο ebay | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-05-08 21:55 |
Tropica master grow | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-03-05 20:11 |
My master piece is ready | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-10-03 10:31 |