|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι οινόπνευμα...
Αυτό υποτίθεται ότι το έχεις πάντα μαζί όταν πας στην εξοχή... Δεν κουβαλάς παραφυνέλαιο ας πούμε... ![]() Πολύ χρήσιμη πατέντα πάντως!!!
|
||||
|
||||
![]()
Με κάτι τέτοιες πατέντες, καίγονται σπίτια ολόκληρα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μίλησε κανένας για σπίτια....
|
||||
|
||||
![]()
Ως κολλημενος με αναβασεις βουνα πορειες κλπ εχει αποδειχτει χρησιμο πολλες φορες. Απλα ο τυπος εκανε πολλες σχισμες και εδωσε τρελη φλογα, εγω συνηθως το κανω με 3 η 4 τσακισματα. Πιο ηρεμη. Οντως δουλευει και οντως ειναι οικονομικοτατο χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε κουραμπιε! "δικος μου" εισαι εσυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ατσα;; Πολυ χαιρομαι. Θανεβουμε ολυμπο φεβρουαριο καταφυγιο βραδυ και παλι κατω ψησου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ξανανεβει?ειναι απιστευτα!
![]() ανεβηκα το 96 αν θυμαμαι καλα σε μια μερα.ξεκινησαμε χαραματα απο καρδιτσα,ανεβηκαμε στο σπηλιος αγαπητος,αφησαμε πραγματα,πηγαμε μυτικα,κατεβηκαμε κοιμηθηκαμε, και φυγαμε παλι χαραματα να κατεβουμε ![]() 200 μετρα απτο καταφυγιο ειχα τετοιες κραμπες στους τετρακεφαλους που δεν μπορουσα να λυγισω τα ποδια μου.πηγα 200 μετρα τρεχοντας γιατι δεν μπορουσα να περπατησω κανονικα ![]() αν μπορουσα θα ερχομουνα,μα το θεο. βγαλε φωτογραφιες!!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
Σχεδιο sump | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-01-07 22:52 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Σχεδιο για λάμπες | dim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 06-04-05 13:40 |
ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ!!! | AFRIKANOFILOS | Malawi | 3 | 22-02-05 23:55 |