|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απ'οτι θυμαμαι η μια λαμπα ειναι στα 10000k και η αλλη στα 6000κ.. 2χ30w(75cm,Τ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μη σ' ανησυχεί η καφέ άλγη.....
Το ανησυχητικό είναι ότι ενθουσιάστηκες κι έβαλες πολλά ψάρια. Στα έχω ξαναπεί στο ξεκίνημα ότι τα λίτρα σου είναι οριακά για ένα χαρέμι μικρόσωμα mbuna (τα δε demasoni δεν μπαίνουν σε χαρέμι αλλά ομάδα). Ετοιμάσου σύντομα για μεγαλύτερο ενυδρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω στο μυαλο μου κι αυτο κλεοβουλε..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι με αυτό τώρα. Απόλαυσε το ενυδρείο σου με κάποιες αλλαγές στην ψαροσύνθεση και η άλγη θα φύγει σιγά σιγά. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ισως ειναι και θεμα κυκλοφοριας του νερου..γιατι αν δεις στην μια στοιβα εχει πιασει πιο πολυ αλγη απ'οτι στην αλλη..η φλογερα του φιλτρου ειναι ακριβως πανω απο την δεξια στοιβα..οποτε λεω να βαλω και εναν κυκλοφορητη για να δω..
|
|
|||
|
|||
![]()
επανερχομαι μετα απο λιγο διαστημα και ξαναρωτω...η καφε αλγη εκανε τον κυκλο της λοιπον..τωρα πλεον εχουμε την πρασινη αλγη..μαζευει στα τζαμια και στα φυλλα των φυτων(ανουμπιες-βαλισνεριες)...εχω βαρεθει να καθαριζω..ο φωτισμος οπως ειχα πει ειναι 2 λαμπες απο 25W η καθε μια..μια ροζ και μια ασπρη..διαρκεια φωτισμου 8 ωρες με χρονοδιακοπτη...ο ηλιος δεν το χτυπαει καθολου για να πεις οτι μαζευει αλγη απο αυτο...το θεμα ειναι οτι θα κανει τον κυκλο της και αυτη και θα φυγει η θα παραμεινει ετσι και θα καθαριζω συνεχεια τα φυτα και τα τζαμια???στις πετρες δεν με πειραζει μιας και ειναι ωραιο ετσι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μείωσε τα νιτρικά (μετράς καθόλου?) με αλλαγές νερού, πιο ελαφρύ τάισμα, σκούπα βυθού,συντήρηση φίλτρου, βάλε 5-6 σαλιγκάρια neritina και θα δεις βελτίωση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μετρηση εχω να κανω λιγο καιρο..θα παρω ομως αυτες τις μερες..αλλαγη νερου κανω ανα 1 εβδομαδα με 15 μερες..σκουπα βαζω τακτικα και τραβαω οτι εχει απο κοπρανακια και την αλγη που κυκλοφορει στον πατο...ταισμα θα το ελαττωσω λιγακι κι αυτο..το φιλτρο να σου πω την αληθεια απο την στιγμη που το εβαλα εδω και κανενα 6 μηνο δεν το εχω καθαρισει ακομα καθολου μιας και η ροη του δεν εχει πεσει ακομα..αλλα θα του ριξω ενα καθαρισματακι γιατι περασε αρκετος καιρος...τωρα για σαλιγκαρακια να δω απο που θα βρω...
|
|
|||
|
|||
![]()
ακομα εχω αλγη ρε παιδια στα τζαμια συνεχεια..τι να κανω??αλλαγες νερου κανω καθε εβδομαδα η ανα 10-15 μερες..εχω μια λαμπα μονο μεσα..η διαρκεια φωτισμου ειναι 8 ωρες..σημερα την μειωσα στις 6,5 ωρες..θα βοηθησει αυτο ωστε να μην βγαζει αλγη στα τζαμια???
υ.γ..βιντεο πως ανεβαζω ρε παιδια??παταω το εικονιδιο που λεει youtube και βαζω το λινκ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια netrina που τα βρίσκουμε;;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδεες για νεο setup | Αber | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-10-10 20:00 |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |