|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα οι Κινεζοι σπανια γραφουν το ποσο αποικισης στα βιολογικα τους υλικα.Γιατι οχι?Πορωδες ειναι σιγουρα πιανει βιολογια και σιγουρα στηριζει καποιου ειδους ενυδρεια μικρα-μεγαλα (ενας θεος ξερει) αλλα οι μετρησεις θα το δειξουν αυτο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κλασικός τρόπος σύγκρισης απορροφητικότητας κεραμικού υλικού στο παρακάτω video
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρησιμο ειναι αυτο το βιντεακι, θανκς, θα το κανω κ εγω καποια στιγμη αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε stanisalus18 βάλε ελαφρόπετρα να βρεις την υγειά σου, και εσύ και η τσέπη σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει αφου υπαρχει και οι καιροι ειναι δυσκολοι σιγουρα!αν σκεφτεις ομως οτι περνεις siporax με λιγοτερα απο 5 ευρω το λιτρο μηπως να μην το ρισκαριζες με προιοντα αμφιβολου ποιοτητος!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχ
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 03-01-14 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
ceramic rings, cr-1000, resun |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξυστρα τζαμιων Resun. Γνωμες. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-07-13 21:55 |
Resun RLR 1000 LUXURIANCE | aNe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-07-10 17:32 |
Resun DM-320 εξοπλισμός | Spike | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-04-10 20:46 |
resun ae-306 νεο φιλτρο | odin79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 02-04-08 08:20 |
T8 Resun | andreas K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-10-07 19:25 |