|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρειαζεσαι υγρα τεστ κατά προτίμηση της ΑΡΙ για νιτρικα, νιτρώδη και αμμωνία Σε πετ σοπ θα σου φανουν ακριβά (ενημερωτικά στο λεω)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο που αλλου μου προτεινεις να αγορασω τα τεστ τοτε?
![]() Και μεσω ποιας μετρησης βλεπω αν επιασε το μπολι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.zoo-zoo.gr/index.php?page...k=1&Itemid=180
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί και 1 χρόνο
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω, σχετικα με το αν εχει πιασει το μπολι, αυτο πως το μαθαινω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες εδώ πόσα τεστ έχει αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....405&page=3/#79 ------------------------- Παράθεση:
θα πρέπει Αμμωνια (ΝΗ3/ΝΗ4) = 0 Νιτρώδη (ΝΟ2) = 0 Νιτρικά (ΝΟ3) > 0
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-12-13 στις 01:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ, θα παω αυριο να δω στο πετ-σοπ, και αμα 'δω οτι εχει τεστ για λιγες χρησης ή αν ειναι φθηνος θα προμηθευτω απο 'κει. Σε αντιθετη περιπτωση θα προτιμησω την σου επιλογη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπάρχουν υγρα τεστ με λιγότερες χρήσεις, δεν συμφέρουν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ - ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 240LT | Yeyes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-08-13 19:03 |
Στησιμο ενυδρειου! | KeepWalking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 14-06-13 16:32 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
στησιμο ενυδρείου γλυκου νερου,αρχαριος | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-10-12 15:28 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |