|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου αρεσει;;το μπολι παει μια χαρα.Εκανα μετρησεις σημερα και προχωραει.Σε λιγο καιρο θα ειμαι ετοιμη πιστευω.Εσυ τι εκανες με το φιλτρο;; |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό εξελίσσεται το ενυδρείο σου
καλή συνέχεια ![]() έτσι πρέπει να στήνονται τα ενυδρεία, δίνοντάς τους χρόνο με αργά και σωστά βήματα ........................... δεν ξέρω αλλά ίσως να έβαζα λιγότερη άμμο... για να σηκώσουν κοντύτερα βουνά στην πορεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολυ.Λες να φτιαξουν πυραμιδες ε; ασε να εχουν να παιζουν μωρε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω καλα ειναι η αμμος. Τοσο υψος εχω στο 60αρι μου περιπου και εχουν βρει πατο. Ετσι κι αλλιως θα βρουν. Χωρο εχεις και για τα βουναλακια.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια κατα την διαρκεια του στρωσιματος μπορω να συμπληρωσω νερο?και αν ναι κατευθειαν απο την βρυση?να προσεξω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και μπορεις. Αρκει να ειναι αποχλωριωμενο για να μην προκαλεσει απωλεια βακτηριδιων (αν και παρατραβηγμενο σε τοσο μικρο ποσοστο που θα προσθεσεις).
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |