|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο σχεδον 2 μηνες η γκαπυνα ξαναγεννησε. Ειναι λογικο τοσο συντομα? Υπολογιζα οτι θα ξαναγενναγε τουλαχιστον μετα απο 4-5 μηνες (ουτε κουνελι να ητανε).
Αν γνωριζει καποιος απο φυτα , η hygrophila polysperma μπορει να φυτευτει μονο σε χαλικι χωρις αλλο υποστρομα ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα τα ευκολα φυτά φυτεύονται στο χαλίκι άνετα, και στα εύκολα το υπόστρομα ισως είναι και υπερβολή, που και που βάζε και καμια ταμπλέτα και θα γίνει ζούγκλα ------------------------- Κάνε μας και μια παρουσίαση με το ενυδρείο σου και βάλε και καμια φωτό. Φόρμα εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-12-13 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζεις τυχαια τα λενε εκατομμυριοψαρα?
![]() Δεν χρειαζεται υποστρωμα η hygrophila polysperma, μια χαρα τα πηγαινει και σε απλο χαλικι. Καλυτερα να ειναι ψιλοκοκκο και οχι πολυ μεγαλο. Κανενα γενικο υγρο λιπασμα μονο αν χρειαστει με φειδω και καλα κλαδεματα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις ταχυστες οπως παντα απαντησεις.
Σιγουρα θα ανβασω φωτο του ενυδρειου απλα περιμενω να κανω τα φυτεματα πρωτα και γενικοτερα το στησιμο μιας και δεν εχω καταληξει ακομα που θα βαλω τα φυτα και που τις πετρες. Κατι ακομα το εσωτερικο φιλτρο που εχω εχει αρχισει να λερωνετε καπως (οι εξωτερικες επιφανειες ) . Φανταζομαι οτι δεν ειναι προβλημα να το καθαρισω εξωτερικα (οχι φιλτρα και οχι μεσα στο ενυδρειο, αλλα με νερο ενυδρειου). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαπυ | lordpektroni | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-12 12:59 |
γκαπυ | ale__kos | Ζωοτόκα | 8 | 09-11-10 13:12 |