|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα βάλεις στη βάση Ελισσαίε ? Και που θα βάλεις τη βάση ? Χώρο έχεις στο δωμάτιο ?
|
||||
|
||||
![]()
ένα ενυδρείο 250λ.χώρο στο δωμάτιο αν έχω εμμ ναι μπορώ να διαθέσω λίγο χώρο για το συγκεκριμένο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Προσγειώσου Ελισσαίε. Αυτό που έχεις δεν είναι κόντρα πλακέ αλλά νοβοπαν και δεν θυμάμαι και το πάχος του. Για να στηρίξεις ένα ενυδρείο 250 λίτρων σε νοβοπαν θέλει καλή κατασκευή και το νοβοπαν θέλει στοκάρισματα, τριψίματα, βερνικια εμποτισμου ή βάψιμο γιατι αν σου στάξει μια σταγόνα νερο θα φουσκώσει, ασε που αισθητικά δεν θα είναι και ότι το καλύτερο αν δεν το βάψεις. Ομόρφυνε το μικρό ενυδρείο που έχεις και έχεις μέλλον να φτιάξεις πολλά ακόμα, αλλά σιγά σιγά, μην είσαι ανυπόμονος
|
||||
|
||||
![]()
ωραία μπαίνει σε αναμονή το σχέδιο....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή βάσης για ενυδρεία | anastapalios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 20-01-11 18:11 |
Κατασκευή ενυδρείου, εμπειρίες και ερωτήσεις | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 24-09-10 08:22 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
Αντοχή βάσης ενυδρείου | Misa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 03-03-05 01:17 |