|
|
||||
|
||||
![]()
Κανουμε συλλογουλα στο ντουλαπι απο φιλτρακια?
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το aquael ειναι πολυ πιο συμαζεμενο.το αλλο που ηρθε μαζι με το ενυδρειο σου ειναι πολυ πλαστικουρα, χωρις λογο.
|
|
||||
|
||||
![]()
To μόνο που βρήκα εδώ είναι αυτό
http://www.petsupermarket.gr/6941/%C...E%BF-f800.html Ο άνθρωπος στο pet shop με άφησε να το ανοίξω - 'εχει πολύ χώρο εσωτερικά για βιολογικό υλικό - δεν έχει καθόλου αχρησταδούρα πλαστικά και μου είπε ότι και η ποιότητα είναι πολύ καλή - αυτός είχε και ενυδρεία της συγκεκριμένης εταιρίας... τι λέτε; Οι προδιαγραφές του λένε 5W, και μπορεί να ρυθμιστεί στο 410 lt/h ή στο 480 l/h. Σκέφτηκα να πάρω το επόμενο μοντέλο (F1200) αλλά μου είπε ο καταστηματάρχης ότι η μεγάλη ροή βλάπτει τα ψάρια, τα στρεσάρει και δεν τους κάνει καλό. Μου το έδωσε με εγγύηση και μου είπε ασφαλώς και μπορώ να το αλλάξω, αλλά τα άλλα εσωτερικά που είδα δεν μου γέμισαν και πολύ το μάτι από χώρο. ------------------------- Φυσικά και δεν το πήρα στην τιμή του site που επισυνάπτω... ε; Απλά, ο,τιδήποτε πάρω από Αθήνα, έχει και την cpurier που είναι πίκρα...
CID Sergeant: You CI5 boys think you're the cat's whiskers, don't you? William Andrew Philip Bodie: Well at least we're at the right end of the cat. (The Professionals, Circa 1977) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elenikgr : 18-12-13 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
από περιέργεια σε πιο πετ του Ηρακλείου πήγες και στο είπε αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
O Δαμίγος!!! Είναι στη γειτονιά μου! Δεν βρήκα τον ίδιο εκεί, ο βοηθός του μου έδειξε τα φίλτρα που είχε. Λες να πάρω το μεγαλύτερο;
CID Sergeant: You CI5 boys think you're the cat's whiskers, don't you? William Andrew Philip Bodie: Well at least we're at the right end of the cat. (The Professionals, Circa 1977) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elenikgr : 18-12-13 στις 13:14 Αιτία: Διευκρίνιση |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω τη γνώμη μου και εγώ. Αν βλέπεις πως σου αρέσουν πολύ τα ενυδρεία μη πάρεις εσωτερικό φίλτρο. Μάζεψε μερικά χρήματα και πάρε κατευθείαν ένα εξωτερικό φίλτρο. Ακόμα και ας είναι για πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο από το δικό σου. Έτσι και πάρα πολύ καλή φίλτρανση θα έχεις και σε 6 μήνες (εκεί θα σου έρθει περίπου
![]() Το εσωτερικό είναι παρηγοριά στον άρρωστο(ή άφραγκο όπως σε βολεύει). Ή θα είναι μικρά που σημαίνει δεν πιάνουν πολύ χώρο αλλά δε κάνουν και σωστή δουλειά ή είναι μεγάλα και ναι μεν κάνουν τη δουλειά αλλά σου τρώνε το ενυδρείο. Και στα 50 λίτρα δεν έχεις το περιθώριο να χάνεις τσάμπα χώρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για φίλτρο ... | nicpapa | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-09-10 00:14 |
Φίλτρο απορία!! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-01-09 23:41 |
Απορία για φίλτρο! | george1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-12-08 16:38 |
Απορία για φίλτρο με <<μακαρόνι>> | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-01-08 13:24 |
Φίλτρο άμμου.. απορία | vega | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-12-07 00:09 |