|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή καινούργια αρχή λοιπόν και μπράβο και στον κύριο που έβαλε το χεράκι του!
Σιγά σιγά θα βρεις και τα πατήματά σου με τα φυτά, δε χρειάζονται βιασύνες στα ενυδρεία. Η vallisneria gigantea είναι μεγάλο φυτό για το ενυδρείο σου, αλλά κράτα τη ακόμα μέχρι να μεγαλώσει, αν δεν έχεις εναλλακτική. Υπάρχει κάποιος λόγος που κρατάς τόσο υψηλή θερμοκρασία; Γιατί εγώ στα guppy θα την είχα και λίγο κάτω από τους 25.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη!
Ευχομαι χωρις λαθη ![]() Θα συμφωνησω με τον Στελιο για την βαλισνερια οτι μεγαλωνει παρα πολυ(ειχα μια κοντα στο 1.40)αν κανεις λιγη υπομονη θα σου στειλω νανα εγω.Το κερατοφυλλο οσο και να το φυτευεις θα φευγει. Πολλα συγχαρητηρια στον "Νονο" του ενυδρειου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, καλή επανεκκίνηση, πολύ ωραίο είναι!!!
Μπράβο και στον κύριο που σε βοήθησε (ποιος είναι; δεν θέλει να πεις το όνομά του; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!
Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε κάποιον που διορθώνει τα λάθη του ![]() (μείωσε λίγο και τις ώρες φωτισμού, 8-9 ώρες είναι αρκετές) |
|
||||
|
||||
![]()
Της vallisneria gigantea το ξέρω οτι γίνονται μεγάλες, θα της κουρέψω όταν βλέπω ότι είναι πολύ μεγάλες και κρύβουν το φως, όσο για την θερμοκρασία δεν το ήξερα νόμιζα ότι δεν πρέπει να πέσει κάτω από 25 σιγά σιγά θα την κατεβάζω στο 24-25....
ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!
|
|