|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα, siporax ξέρεις που θα βρεις φθηνό.
|
|||
|
|||
![]()
ναι εννοειται ξερω.και μπορει να βαλω και μονο siporax κανα 15λιτρο και θα ειμαι κομπλε.εξαλλου 3 χρονια τωρα που το δουλευω ειναι οκ το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Την ελαφρόπετρα παιδιά, που την βρήσκουμε? Την αγοράζουμε απο ιντερνετικά pet shop ή σε μάντρες κτλ?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει στο πρακτικερ
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σίγουρα θα είναι μια χαρά και δεν θα έχεις πρόβλημα, από θέμα οικονομικό στο είπα, άλλο να δώσεις 75 Ευρω για 15 λίτρα siporax και άλλο 4 Ευρώ για 24 λίτρα ελαφρόπετρα
|
|||
|
|||
![]()
δεν πειραζει το εχω δοκιμασμενο ομως και χιλιες φορες να πληρωσω κατι και να ειμαι σιγουρος για αυτο που βαζω.δεν θα δωσω 75 ευρο.εχω ηδη 5 λιτρα βαρια να παρω 8-9 αλλα και παλι οπως ειπα εχω τα χρηματα.μια φορα αγοραζουμε βιολογικα υλικα χαχα και οπως ξερουμε το φιλτρο ειναι το Α και το Ω σε ενα ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
μην τρελαινεσε και μην εισαι προθυμος να πετας λεφτα τοσο ευκολα.
Τα βακτηρια επιφανεια χρειαζονται, οτι και να ειναι αυτη. ΤΟ καλο υλικο (=μεγαλη επιφανεια/μοναδα ογκου) το χρειαζομαστε οταν εχουμε περιορισμο χωρου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασε καλυτερα ενα μικροσκοπιο και κοιτα τις διαφορες στην ελαφροπετρα και στα αλλα υλικα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη θα παρω 2 εξωτερικα φιλτρα για αυτο το λεω επειδη θα εχω περιορισμενο χωρο και οχι σαμπ να βαλω οσο θελησω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diatomaceous earth σαν υλικο φιλτρανσης? | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-09-11 12:35 |
Κατανεμισμος φιλτρανσης | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-10-10 09:31 |
Εξαιρετικο Υλικο Φιλτρανσης! | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 6 | 13-06-10 13:58 |
Λαβα ως υλικο φιλτρανσης?? | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-08-08 07:07 |
Ερωτηση για αναγκες φιλτρανσης | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-12-07 17:30 |