|
#1
|
||||
|
||||
![]()
__________________
Μιχαήλ αἰδώς Ἀργεῖοι· νῦν ἄρκιον ἤ ἀπολέσθαι |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλο, οχι απλα καλο.
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Kι αυτο καλο ειναι για 40 ευρω με τα μεταφορικα
http://shop.wiltec.info/product_info...-enfilter.html Εχει και φουλ ανταλακτικα (μια φτερωτη και κανενα O-ring θα τα επαιρνα επιπλεον να υπαρχουν) http://shop.wiltec.info/product_info...er-HW-302.html http://shop.wiltec.info/product_info...er-HW-302.html
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Πιο καλο απο τα παραπανω δηλαδη?ειναι σημαντικο οτι στην τιμη περιλαμβανονται ολα,και τα ενσωματωμενα βανακια απο οτι βλεπω στην φωτο,να φανταστω στην τιμη εχει εισοδο και εξοδο εννοω σωληνακια και τα λεκια που ρουφαει το νερο και που βγαζει το νερο,δεν ειναι σκετο ενα δοχειο με τα υλικα του..σωστα?
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
EΠισεις εαν καποιος εχει αγορασει απο το εξωτερικο καποιο φιλτρο που θα ειναι οκ σε εμενα και εχει καλες εντιπωσεις και ειναι ικανοποιημενος,ας μου το στειλε σε pm εαν θελει το λινκ, Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 15-12-13 στις 00:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα κινεζικο ειναι.
Την ποιοτητα κατασκευης των γνωστων eheim και fluval μπορει να μην την εχει, αλλά εχουν παρει πολλοι και δεν εχουν κανει παραπονα. Ανταλλακτικα να πεις οτι δεν θα βρεις, οπως βλεπεις εχει http://shop.wiltec.info/index.php/ca...al-Filter.html Μειονεκτημα ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος 18W (αυτο μεταφραζεται σε 10 ευρω επιπλεον ρευμα ετησιως απο οτι τα eheim/fluval που ειναι στα 8W) και οτι τα υλικα φιλτρανσης δεν ειναι α' ποιοτητας. οπως του eheim (το fluval δεν εχει και τα σουπερ ουαου προδιαγραφων υλικα, αν και φιλτραρει καλα). Ωστοσο στα classic eheim (οπως το 2215) δεν περιλαμβανονται τα κεραμικα υλικα (substrat και efhimech - μονο σφουγγαρια δινουν) συνηθως στην τιμη και θα τα πληρωσεις επιπλεον, οποτε αν τα παρεις, τα βαζεις και σε οποιο φιλτρο θελεις. Αν και μπορεις να παρεις στη θεση των μακαρονιων της sun sun, σουπερ βιολογικο .... τσαμπα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....491#post782491 και να γεμισεις το sun sun στη θεση του κινεζικου υλικου, και να'σαι αρχοντας. Βιομπαλες ή/και σφουγγαρια τα κρατας στο φιλτρο. ------------------------- Τελωνειο για αγορες εντος ευρωπαικης ενωσης δεν υπαρχει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-12-13 στις 00:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
#6
|
|||
|
|||
![]()
εχω μπερδευτη αφανταστα τωρα... :P αυτο βεβαι ειναι comple με υλικα με τα παντα,(κεραμικα-σφουγγαρακια) http://www.petcumulus.gr/shop-produc...o-pro-300-2036
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Επιτηδες. Ετσι ειναι η αγορα
![]() Γιαυτο μιλαμε, για να ξεκαθαριζουμε πραγματα. Το ecco pro τα εχει τα υλικα. Δεν εχει μονο spraybar (τη "φλογερα" με τις τρυπες). Σωληνες και μπαστουνια εισαγωγης εξαγωγης εχει κανονικα, μονο το spraybar δεν εχει δλδ. Ουτε και το fuval εχει spraybar. Το Sun sun εχει. Οτι δεν καταλαβεις (και απο "ορολογιες" κλπ), ρωτα, μη ντρεπεσαι. ------------------------- Κοιτα ολα καλα ειναι τα φιλτρα και ολα χαλανε. Αν εχεις φραγκα παρε eheim ecco pro, αν εχεις λιγοτερα παρε fluval, αν εχεις ακομα λιγοτερα παρε sun sun. Αν δεν σε φτανουν τα λεφτα για υλικα "μαρκα", παρε ελαφροπετρα που την καθαριζουν και την πουλανε ως "μαρκα" 100πλασια τιμη. Αν θες και μαρκα και καπως οικονομικο, παρε χυμα Siporax Ακου και αλλες προτασεις. Αυτα απο μενα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-12-13 στις 00:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
#8
|
|||
|
|||
![]()
spraybar ειναι αυτο που ''πεταει'' το νερο στο ενυδρειο σωστα?κλεινω προς το ecco να σου πω την αληθεια με το σκεπτικο εαν αργοτερα αγορασω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο θα μπορεσω να το χρησημοποιησω,αυτην την στιγμη εχει το εσωτερικο φιλτρο του το ενυδρειο Filter Bioflow 3.0 με αντλια Pump Juwel ECCOFLOW 500 l/h Int.
Να φανταστω ειναι πραγματικα 500 λ/ω σωστα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
Βοyο 125λ | Νίκος_Κρικ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 05-05-08 19:31 |
Τρόπος αναβάθμισης απο 125λ σε 180? ή 220λ? και βάρος? | vagosg | Δίσκοι | 8 | 12-01-08 14:05 |
τι φιλτρο??? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-06 10:45 |