|
|
||||
|
||||
![]()
Σου γράφω τις βασικές διαφορές σ αυτα που διαβασες
Eheim external filter 2213 Η κλασική σειρά εξωτερικών φίλτρων της Eheim. Το συγκεκριμένο φίλτρο μπορεί να λειτουργήσει είτε με σφουγγάρια είτε μόνο με βιολογικά υλικά. 3 χρόνια εγγύηση. • Κυκλοφορία: 440 λίτρα/ώρα. • Κατανάλωση ρεύματος: 8 Watt. • Χωρητικότητα κάδου: 3 λίτρα. • Κατάλληλο για ενυδρείο μέχρι 250 λίτρα. • 3 χρόνια εγγύηση. ================================================== ======== Eheim Classic 2213 basic edition Η συσκευασία περιέχει πλήρη γκάμα σφουγγαριών φιλτραρίσματος αλλά και 2 διπλά βανάκια. ================================================== ===== Eheim external filter 2213 + 2 Βανάκια 12/16mm & 2 Βανάκια 12/16mm ================================================== ====== Eheim Classic 2213 basic edition plus media set Η συσκευασία περιέχει πλήρη γκάμα σφουγγαριών φιλτραρίσματος αλλά και 2 διπλά βανάκια. Επιπλέον το φίλτρο περιέχει substrat pro αλλά και Eheim mech
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
2215.το εχω σε ιδιο ενυδρειο με σενα κ ειναι ιδανικο γι αυτα τα λιτρα.κατω κατω μπλε σφουγγαρι,ολο το υπολοιπο σιποραξ κ πανω πανω ενα λεπτο στρωμα ενυδρειακο βαμβακι.
α μη το ξεχασω,απαραιτητα με τα βανακια του |
|
|||
|
|||
![]()
το 2215 ειναι με τα βανακια του?η το πουλανε και μονο του (δηλαδη χωρις τα βανακια)...Για να ξερω,
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 14-12-13 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι. Διασπωνται στην ενωση ουσιαστικα, χωριζοντας το λαστιχο σε δυο μερη. Σταματουν τη ροη και μπορεις να αποσυνδεσεις ευκολα το σωληνα εισαγωγης/εξαγωγης νερου απο τον καδο. Μην το σκεφτεσαι καν για τα βανακια.
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη εσυ λες οτι δεν θα ειναι ικανοποιητικα για τα λιτρα μου το 2213?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο θεμα υλικων, εχει χωρο το 2213, αλλα απο ροη θα εχει χαμηλη στα 125 λιτρα. Οπως ειπα και πριν, σκεψου οτι το εχω στο 60αρι μου και ειναι μια χαρα, με νορμαλ κυκλοφορια. Στα δικα σου λιτρα δεν ξερω πως θα ειναι. Θα επαιρνα το 2215.
|
|||
|
|||
![]()
το 2215 απο οτι ειδα ειναι ακριβο και χωρις βανακια,πρεπει να τα παρω εξτρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
Βοyο 125λ | Νίκος_Κρικ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 05-05-08 19:31 |
Τρόπος αναβάθμισης απο 125λ σε 180? ή 220λ? και βάρος? | vagosg | Δίσκοι | 8 | 12-01-08 14:05 |
τι φιλτρο??? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-06 10:45 |