|
|
||||
|
||||
![]()
"Dascyllus Aruanus" Kαλύτερα τα νταμσελ απέφυγε τα. Παλιοχαρακτήρες.
Καλύτερα μην βάλλεις ζωντανά ακόμα. Θα σου πρότεινα να βρεις λίγο ΖΒ απο κάπου και να βγάλλεις την τραγανα που έχεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλημερα σημερα ειρθε και το φωτιστηκο!! ![]() ![]() Βεβαια ειμαι υπηρεσια και αυριο θα το μονταρω! ![]() ![]() εχει αμα δεν κανω λαθος 4λαμπες με 10000κελβιν! ποσες ωρες να αναβουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 14-12-13 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοδούλευτο!
Τελικά πόσα καλώδια τροφοδοσίας έχει? 1 ή 2? Οι λάμπες τι χρωματισμό έχουν? Βάση κελβιν που μου λές συμπαιρένω ότι είναι όλες άσπρες. Τι μάρκα είναι ξέρεις? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οι λαμπες αν και γραφουν ολες 10000κ ειναι δυο απρες και δυο ροζ ή μωβ! μαρκα δεν ξερω κατι γραφει πρεπει να ειναι sanda! οποτε μαλλον θα ειναι για αλλαγη! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να τις αλλαξεις. Ειδικά οι ροζ δεν χρησιμεύουν πουθενά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπον το προσαρμοσα πρόχειρα μιας που αμα το αγορασω θα μπει κρεμαστα! (ευχαριστω τον φιλο που μου το εστηλε χορις καμια σκεψη για να το δοκιμασω) Οι λαμπες κανουν για θαλασσινο ή ειναι για φυτεμενο. σιγουρα καποια στιγμη αμα το κρατησω θα της αλλαξω ολες γιανα βαλω ATI απλα να μην τα αγοραζω ολα μαζι να αλλαζα της δυο που δεν ξερω αμα κανουν για θαλασσα.... απο θεμα αποδοσης θα φτανει γιανα βαλω οτι κοραλια θελω ή θα χρειαστει περισοτερος φωτισμος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά μπαίνουν τα κοράλια με 4χ39. Για να σου προτείνω λάμπες, πές μου τι οπτικό αποτέλεσμα θες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |