|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να προσέξεις το έτος που έχει χαραγμένο πάνω να είναι κοντινό, να είναι σε καλή κατάσταση (να μην έχει σκουριές κλπ), και να είσαι έτοιμος να τη γεμίσεις αλλού μετά γιατί συνήθως τις δίνουν μισοάδειες! Από κάβα παίρνω και γώ 6κιλη, την πηγαίνω πίσω και παίρνω άλλη γεμάτη, αλλά ποτέ δεν έχει την ίδια ποσότητα μέσα!Μου έχει κρατήσει από 2 βδομάδες(!!!), μέχρι και 6 μήνες σε 450λτ ενυδρείο! Την τελευταία φορά που πήγα διάλεξα την καλύτερη που είχε με έτος κατασκευής 2010, και πλέον θα τη γεμίζω αλλού.(Υπάρχει η FORMULA στην Βουλιαγμένης, απέναντι απο το praktiker, τις γεμίζει αμέσως!)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Στην κάβα μου έκαναν την τράμπα με 7 ευρώ "υποτίθεται" 6 κιλά αέριο. Εκεί στη FORMULA τους πήρα τηλ. και μου είπαν για την 6κιλη οτι δεν πάει πάνω από 15 ευρώ! Όταν τελειώσει αυτή που έχω θα τους επισκεφθώ και θα ξέρω ακριβώς!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
A/O Ερώτηση για PH | seven77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 01-11-09 21:22 |
Διοξείδιο (ή όχι) τη νύχτα, ανατάραξη, και Ph | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 24-06-09 23:20 |
Τελειώνει το διοξείδιο στην μπουκάλα μου...Πρέπει να την γεμίσω? η να τελειώσει? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-08 13:31 |
Διοξείδιο | tolis13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-03-07 11:23 |
διοξείδιο και ανατάραξη επιφάνειας νερού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-03 17:13 |