|
|
||||
|
||||
![]()
ξερω γω? αν ειναι ετσι την κατσαμε ολοι γιατι εχουμε εισπνευσει τονους αλουμινοσκονης (και σ αυτο το θεμα δεν εχει γλυτωσει η επαρχια... μαλλον χειροτερα εκει)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτή είναι η δικιά μου άποψη. Ίσως είναι υπερβολική, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι το αλουμινόχαρτο και γενικά το αλουμίνιο σε χρήσεις γλυκού νερού. Αναψυκτικό τύπου κόλα, όλοι έχουμε πιει από τα αλουμινένια κουτιά. Και λέω για την κόλα που είναι άριστο διαβρωτικό, αντισκουριακο και αποφρακτικό, έκτος από αναψυκτικό.
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως σε μένα που μαύριζε το αλουμίνιο δεν είχα χάσει ψάρια τότε.
Και ήταν και αμερικάνικες κιχλίδες σε 80 λίτρα. Π.Ι εποχές ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφοριακά, τα κουτάκια των αναψυκτικών δεν είναι από σκέτο αλουμίνιο - έχουν εσωτερική επένδυση πλαστικού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που το έχεις δει αυτό; Προσωπικά σε ένα μικρό χυτήριο που έχω, έχω λιώσει εκατοντάδες κουτάκια, πλαστικό δεν είδα πουθενά. Αν υπάρχει ξένο υλικό εκτός από αυτό τις χύτευσης δημιουργεί πρόβλημα. Επίσης σκίσε ένα κουτί αναψυκτικού και προσπάθησε να το γδάρεις η να το κάψεις με τον αναπτήρα. Αν υπάρχει έστω και μια μικρή ποσότητα πλαστικού θα καιγόταν. Εκεί θα καταλάβεις αν έχει πλαστικό η όχι.
|
|||
|
|||
![]()
Ψάξε για 'coating in soda cans'. Δεν είναι ακριβώς πλαστικό τελικά, αλλά δεν είναι και σκέτο αλουμίνιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|