|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .
Ευχαρίστως να την δώσω σε οποιον τη θελει αλλά που να τη βάλω ρε παλικάρια; Διότι μέσα στο ενυδρείο δεν ξαναμπαίνει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και κάθε 10 ώρες βγάλε το νερό της επέστρεψε το στο ενυδρείο και βάλε της άλλο απο το ενυδρείο μέχρι να την δώσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα την και χαρισε την φιλε μου ειναι πανεξυπνη και ιδιαιτερη μπορει καποιος να θελει να στεισει ενα ενυδρειακι μονο με αυτη
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω οτι την Παρασκευή παίρνω το καινούργιο μου ενυδρείο!boyu btl 550.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Περιμενουμε φωτογραφοupdate! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι.
Ποσο αραγωνιτη θα χρειαστω για να βαλω στο boyu και ποσο ζβ; Εχω αγορασει 10 κιλα αραγωνιτη , θα φτασει; Υπαρχει καποιος τροπος να ξεπλενουμε τον ζβ πριν μπει στο ενυδρειο για να μην εχουμε απροσκλητους επισκεπτες; Αυτα ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΖΒ θές απο 7,8 έως 15 κιλά. Μην σταθεις όμως στα κιλά. Καλύτερα κάντο ανάλαφρο και μην το μπουκώσεις πολύ. Αν ξεπλύνεις τον ΖΒ δεν θα είναι ΖΒ αλλά ΝΒ. Αν δεν θες απρόσκλητους επισκέπτες πάρε ΝΒ και βάλε πολύ λίγο ΖΒ ώστε να μπολιαστεί ο ΝΒ και με τον καιρό να ζωντανέψει, αλλά με την προυποθεση ότι ο ΖΒ που θα βάλλεις σαν μπόλι θα είναι πιστοποιημένα καθαρός. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη σοβαρή προσπάθεια στα αλάτια με 675 λτ | ignatios | Reef | 45 | 10-03-14 18:38 |
Ξεκίνημα σε αλάτια! | ΔΑΝΑΟΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 26-10-12 21:41 |
Νέος στα αλάτια!! | giannhsxol | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 31-07-11 17:19 |
Μια απόπειρα στ' αλάτια. | bokostas | Reef | 89 | 29-04-11 13:33 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |