|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eννοω οτι βαζω και Νιτρικα και Φωσφορικα γιατι δεν εχω αρκετα.
|
||||
|
||||
![]()
μάλιστα, η αλήθεια είναι πως φωσφορικά δεν έχω μετρήσει ποτέ γιατί δεν έχω πάρει τεστ ακόμα, αλλά στο τάισμα είμαι γενναιόδωρος και όλο και κάτι περισσεύει μάλλον και δημιουργεί φωσφορικά, και όπως είπα και πριν 1η φορά είδα Νιτρικά πιο χαμηλά από άλλες φορές. Τα παρακολουθώ τα νιτρικά μήπως χρειαστώ, και πρέπει πλέον να αρχίσω να μετράω και φωσφορικά , ίσως και σίδηρο.
|
||||
|
||||
![]()
τεστ για φωσφορικα δεν εχω αλλα:
1. Εχω green spot algae που την προκαλουν χαμηλα φωσφορικα 2. Βαζω Νιτρικα οποτε προσθετω και λιγα φωσφωρικα συμφωνα με τις οδηγιες της Seachem. Απο τοτε που αρχισα να βαζω τακτικα φωσφορικα δεν εχω πλεον (τοσο) πρασινη αλγη στο τζαμι. Σιδηρο εβαζα αλλα μου δημιουργουσε πρωτεινικο φιλμ. Το flourish που χορηγω εχει ετσι και αλλιως καποιο ποσοστο σιδηρου. Διαβαζω οτι θεωρειται πλεον παρωχημενη η αποψη οτι τα υψηλα νιτρικα και φωσφορικα , σε ενα hi -tech ενυδρειο, προκαλουν αλγες . Μαλλον το αντιθετο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λετε ψηλα ΝΟ3 και PO4, για τι τιμες μιλατε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με ενδιαφερει, αν ειναι ευκολο, να ακουσω προτεινομενες σε αριθμους τιμες ΝΟ3, PO4 (και ει δυνατον CO2) στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |