|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά από καιρό γεμάτο, υπάρχει περίπτωση να ποτίσει το κόντρα πλακέ. Εννοείς να βάλω κάποιο άλλο μονωτικό? |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες μπήκε πολυεστέρας στη Βάση.
Σήμερα θα μπει στο πίσω μέρος. Βάζω σε 1 πλευρά κάθε φορά, για να στεγνώνει χωρίς να στάζει και να κάνει τρεχούλια σε άλλες πλευρές. Με πολύ προσοχή στο ύφασμα για να δέσουν οι πλευρές μεταξύ τους και να στεγανώσει σωστά. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κατα την αποψη μου , εγω θα το εκανα ολο μαζι ωστε να δεσουν απολυτα οι πλευρες και οι γωνιες οσο ακομα θα ηταν υγρο.. δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις απωλειες ετσι.
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός !!Αν όχι μονοκόματο τουλάχιστον στις γωνίες θα έπρεπε να το γυρίσεις 4-5 πόντους το κάθε "φύλλο" . . .
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έχει γίνει ήδη, το γύρισα σε όλες τις γωνίες 3-4 πόντους
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος !!Απλά στις φώτο από τον πάτο φαίνεται κομμένο στα ίσα και πιο μέσα . . .
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλινο η γυάλινο?? | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-07-13 10:12 |
Μάλλον Bloat | komori | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 08-05-12 12:05 |
Χάνω τα ψάρια μου απο Ich, μάλλον... | dimitris155 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 27-02-09 10:12 |
μάλλον άλγη | dizio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 11-06-08 20:15 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |