|
|
||||
|
||||
![]()
Mε 4 λάμπες είσαι καλά. Θέλει αρκετή μελέτη για να το φτιάξεις αυτό που σκέφτεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ξερω οτι ειναι πολιπλοκο αλλα μου αρεσουν οι DIY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. αμα πετυχει πετυχε δεν θα σκασω ουτε σιαλος τα πιο πολλα τα εχω μονο τα λεωτ και οι φακοι μου λοιπουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε αέρα στην κατασκευή σου.....να περνάει άνετα νερό από μέσα αλλά και από πίσω.....
Μην στοιβάζεις το βράχο.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
περισεψε αρκετος βραχος αλλα θα μπει στο σαμπ. τωρα γιαυτο που ειπες δεν ξερω αμα μπορω να το φερω πιο κοντα. ο βραχος εχει αρκετες τριπες και μονο απο δεξια κατω δεν θα εχει πολι ροη αμα δεν κανω λαθος! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μετα απο την εκπαιδευση δώσαμε σαν εθελοντες αιμοδες και την φιαλη μας!!!!
αλλα δεν πτοούμαστε και σημερα ξεκιναει το γεμισμα του ενυδρειου με θαλασσα! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μπηκε το νερο στο αυλακι!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ξεκιναει το στρωσιμο σιγα σιγα!!!! Samian ξερεις εχει να μου κανεις ενα δωρακι νομιζω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-12-13 στις 18:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ χαμηλά είναι η στάθμη
Δεν ανεβαίνει άλλο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |