|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλή προσπάθεια.
Μια ένσταση μόνο. Το άσπρο κομμάτι που έχεις πάνω αριστερά αν προσέξεις με την κλίση που το έχεις βάλλει δημιουργεί σκίαση στην αριστερή μεριά. ΑΝ μπορεί να το τοποθετήσεις λίγο διαφορετικά ώστε να μην δημιουργούνται σκιές θα ήταν το καλύτερο! Πάντως πολύ καλή προσπάθεια! Πόσα κιλά είναι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
99% θα μπουν λαμπες τ5 39 που εχουν μηκος 86εκ και το ενυδρειο ειναι 88 οποτε δεν θα εχω θεμα! ![]() εχω και αλλο βραχο αλλα πιστευω οτι τοσο ειναι καλος! ο υπολοιπος απο κατω στο σαμπ, δεν πεταμε τπτ! δεν τον εχω μετρημενω αλλα πρεπει να ειναι συνολο μαζι με αυτα που θα μπουν στο σαμπ 22-23κιλα! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κιλά μια χαρά είναι! Μην βάλλεις άλλα.
Όσον αφορά τον φωτισμό, μπορεί να έχουν 86 μήκος, αλλά αν βάλλεις και τα ακροφύσια μαζί με το υπόλοιπο μέρος του φωτιστικού θα ξεπεράσεις τους 90 πόντους. Αυτό απο θέμα αισθητικής. Απο θέμα φωτισμού μια χαρά. Πόσες λάμπες θα μπουν? Αν μπορείς, θύμισε μου λίγο διαστάσεις ενυδρείου και πόσα λίτρα είναι το σαμπ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για φωτισμο θα μπουν μαλλον γιατι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα ενα φωτιστηκο 2*39w τ5 δεν ξερω λαμπες μαλλον της ατι. και μετα απο λιγο καιρο 5*10w power led. το φωτιστηκο θελω να εινια κρεμαστο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να το κρεμασω και μετα αμα μπορεσω να κριψω τα λεντ με diy κατασκευει να το κριψω απο πισω. αμα δεν κατσει καλα μαλλον θα παρω αλλο ενα κρεμαστο! ποσα λαμπες τ5 χρειαζομαι γιανα βαλω κοραλια? |
|
||||
|
||||
![]()
Mε 4 λάμπες είσαι καλά. Θέλει αρκετή μελέτη για να το φτιάξεις αυτό που σκέφτεσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |