|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι!
![]() Ααααχχ τι μας κανεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι απλά ψάρια τα puffers!Είναι το κάτι άλλο τα άτιμα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλα θελουν και ειδικη φροντιδα. Παρα το δυναμικοτατο χαρακτηρα τους, δεν συγχωρουν λαθη και αμελεια.
|
||||
|
||||
![]()
(ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλασας λογια)μεχρι στιγμη μετραω μονο με(στικ) στη πορεια θα προμηθευτω και υγρα τεστ
------------------------- θα συμφωνήσω μαζι σου φιλε nazgul εχουν μεγαλες απαιτησεις τα ατιμα !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beast : 05-12-13 στις 10:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παρε υγρα τεστ αμμωνιας και νιτρικων τουλαχιστον. Νιτρωδη δε νομιζω οτι χρειαζονται. Ετσι κι αλλιως, αν ηταν αστρωτο το ενυδρειο, θα ειχε χαιρετησει προ πολλου το ψαρακι. Σκληροτητες και ph δεν σε πολυενδιαφερουν επισης, αρκει να ειναι σταθερα και να μην βαζεις διαφορα που θα μπορουσαν να αλλαξουν τις αναλογιες στο ενυδρειο. Τις αλλαγες θα τις εκανα ανα εβδομαδα, οσα περισσοτερα λιτρα γινεται (μιας και ειναι μεγαλο το ενυδρειο και δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις το 50% για παραδειγμα) σε σταθερη κλιμακα φυσικα.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κατι καλο να προτεινεις για υγρα τεστ ( θα ξεκινησω να κανω αλλαγη καθε εβδομαδα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά χαρά φίλος κι απο εδω και καλός ήρθες!
Πολύ όμορφη η φωτο απο τον ψάρακά σου, τρομερός και πανέμορφος! Απο υγρά τεστ, είναι καλά της API, SALIFERT και ΤΕΤΡΑ . Αυτά τουλάχιστον εμπιστεύομαι εγω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος , να το χαίρεσε
|
||||
|
||||
![]()
και εγω χαιρομαι που τα λεμε και απο εδω bili και εγω για api σκεφτομουνα τωρα δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο τα api
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα ψαρια ειναι για αγκαλιες!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο φιλε ειναι υπεροχο!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
box puffer | dimidochromis | Reefsafe | 2 | 27-05-13 00:09 |
puffer!!!! | piranha friend | Άλλα ψάρια Ασίας | 28 | 25-04-13 13:25 |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
ερωτηση για puffer | aris2 | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 3 | 05-12-08 17:32 |