|
|
||||
|
||||
![]()
...δεν ξερω απο χελωνες....αλλα σαν να παιζουν "ξυλο" μοιαζει......μηπως ειναι....χελωνοκαυγας????
|
||||
|
||||
![]()
Από το βίντεο δε φαίνεται κάτι, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι το κάλεσμα του αρσενικού στο θηλυκό για ζευγάρωμα. Το ότι θέλει βέβαια δε σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας! Επειδή όμως δεν το ξέρω όσο θα έπρεπε το συγκεκριμένο κομμάτι δε θέλω να σου απαντήσω κάτι ημιτελές για από εδώ και πέρα. Αν ξέρει κάποιος άλλος σίγουρα έχει χώρο από κάτω μου για απάντηση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κάποιος που να ξέρει ρε παιδιά ...
και εχτές την ιδια συμπεριφορά είχαν ... |
|
||||
|
||||
![]()
η χελώνα που έχω και είναι πάνω από 25 ετών, στην αρχή μέχρι 6 ετών ήταν ζευγάρι με αρσενικό. Γύρω στα 6 τους, ανακάλυψα 4 αυγά στο ενυδρείο και τον αρσενικό νεκρό. Δυστυχώς δούλευα πολύ και δεν είδα ούτε ζευγάρωμα ούτε την επίθεση και πως έγινε. Ωστόσο έχω διαβάσει και αλλού ότι αυτό είναι δυνατόν να συμβεί και γι αυτό προτείνεται όταν βρεις αυγά να τα πετάξεις. Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, αν θέλεις ρίξε μια ματιά σ' αυτό το φόρουμ στην Αμερική ή και μπορείς να ρωτήσεις κιόλας http://www.redearslider.com/forum/index.php?welcome.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεροχελώνες vs Σκουλίκια - Τα τρώνε ή οχι; | snappingturtle | Άλλα ζώα | 15 | 28-05-13 09:01 |
Πληροφορίες για νεροχελώνες | billm | Άλλα ζώα | 15 | 26-04-13 13:01 |
Ξεκίνημα με νεροχελώνες. Να το επιχειρήσω? | ChocolatePuma | Άλλα ζώα | 52 | 24-04-13 16:11 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |