|
|
||||
|
||||
![]()
Θεραπειες καλυτερα μετα απο σιγουρη αναγνωριση προβληματος. Πηγαινε στις ασθενειες και ανοιξε νεο θεμα, κανοντας πληρη παρουσιαση του ενυδρειου σου. Το οτι το φιλτρο στρωθηκε με το ψαρι μεσα (οπως ανεφερες), σιγουρα δεν ειναι καλο.
|
|||
|
|||
![]()
οκ σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα..μια ερωτηση μοβο αν χρειαστει θεραπεια με αλατι πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο η μπορω και με αυτο του σπιτιου που χρησιμοποιουμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αυτο για το μαγειρεμα. Χρειαζεσαι καθαρο χωρις προσθετα ροης. Πηγαινεις σε ενα σουπερ μαρκετ και παιρνεις αλατι ΧΙΩΝ (γραφει χωρις προσθετα ροης), ή σε μαγαζι με βιολογκα, τυροκομικο αλατι.
|
||||
|
||||
![]()
ή στον Μανδραγόρα (από εκεί το πήρα εγώ) και ίσως σε μαγαζιά με μπαχαρικά
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα το κοιταξω
------------------------- να σου κανω και αλλη μια ερωτηση; αν ξεκιβησω αυτη τη θεραπεια και τη κανω στο ενυδρειο που εχω τωρα δε θα επηρρεασεικατι αλλο ετσι βιολογια παραδειγμα φυτα και τετοια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bilaras7 : 04-12-13 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρο χνουδι ειναι κακο? | OLYMPIC | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 03-06-11 22:26 |
ασπρο χνουδι σε ξυλο | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-10-10 20:34 |
ερωτηση για ασπρο χνουδι | linos21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 07-06-10 21:58 |
ασπρο χνουδι σε yellow tang | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 03-03-08 23:36 |
ασπρο χνουδι σε ριζες νεου ενυδρειου | stamoulis h | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-10-07 08:30 |