|
|
||||
|
||||
![]()
Και λιγα θες.
Θα μπορουσες να θελεις και αφρικανες μεσα, και χρυσοψαρα, δισκους, πιρανχας, χελωνες, βατραχια, φιδια κλπ. Ή να θελεις να βαλεις για βυθο αραγωνιτη ή βολους κλπ. Για διακοσμηση κοραλια, καραβια, αυτοκινητα, δυτες κλπ Υπαρχουν πολλες επιλογες οταν τα θελει καποιος ολα. ![]() Και συνηθως αυτο εχει ασχημα αποτελεσματα. Σε ολους τους τομεις, οχι μονο στο ενυδρειο. Ενας σοφος ειχε πει "αν τα ειχαμε ολα, δεν θα ξεραμε που να τα βαλουμε" και δεν ειχε σκεφτει καν το ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι δικες μου κιχλιδες (acei, labido, maison reef, demasoni αφρικανες δηλαδη ακομα χειροτερα) με anubias, willow moss, ceratophylum demersum δεν εχουν θεμα περιεργως δεν τα τσιμπανε καν. Λιγο τα ασει στην αρχη. Ουτε υποστρωμα εχω φυσικα ουτε λιπασμα ριχνω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φίλε κουραμπιε τα δικά σου είναι μικρα ακόμα ![]() θα ανοίξουν τα φώτα μια μερα και θα δεις βουνα στο ενυδρειο από άμμο και φυτα σκεπασμένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι αποχαιρέτησα τις βαλισνέριες στην αρχή και μετά μια ανούμπια
![]() άσε που τα μαλαουι νομίζω σκάβουν περισσότερο από τα καλβους που είχα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγεια και τα χιλια μηνυματα χαχα. Σκαβουν αμε. Οι βαλισνεριες πηραν ποδι δεν μαρεσαν. Καλα αν φανε και ανουμπια τι να πω :/ στη διαιτα τα ειχες.. Χχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα τρωγανε είναι σαρκοφάγα
την ανουμπια την κάλυψαν με αμμο όταν έλειπα το καλοκαίρι και τη βρήκα λιωμένη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη εμενα θα μου λυσετε καμια απορια η θα ασχοληστε με τον κουραμπιε?
![]() Το καταραμενο το χαλικι τι να το κανω ? Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι ειναι καθαρα θεμα γουστου γιατι λεει ζουν κ στα μεν κ στα δε .. αμα (ΒΡΩ) και παρω meeki και ellioti και ΑΝ γενησουν θα παρω αυγα και πουλια η ψαρι ? ![]() βολευομαι και με αυτην Hemichromis lifalili αλλα το χαλικι δε το αλλαζω! Ποσα φυτα πρεπει να παραγγειλω ? Θελω κιχλιδες και μ αρεσουν κ τα φυτα! Δεν μ αρεσουν αυτα σαμιαμιδια που ειναι στα κοινωνικα ενυδρεια στα λιτρα μου.. Θελω κιχλιδες κ χαλικι και φυτα για ασχετους! Στο τελος θα βαλω κατι πλαστικα δολωματα που εχω για το ψαρεμα .. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποτελεσματα ψηφοφοριας κοινου | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 57 | 21-03-11 00:01 |
Ψηφοφορια Κοινου για τον διαγωνισμο aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 112 | 01-01-11 12:32 |
ριο 180-αχταρμας | maikl | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-01-09 15:30 |