|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αφρικανέ Αφρικανέ θέλεις να κάνουμε κονέ!? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malaw : 02-12-13 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πρόσεξε μόνο τις γωνιές μέχρι πιο ύψος θα τις βάλεις για να μη βρίσκει το καπάκι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 02-12-13 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οι γωνιές που έχω δεί στο leroy είναι του μέτρου και κάνουν περίπου 70 λεπτά η μια, και είναι μαυρες, με 2,80 στη χειρότερη μάλλον λύνεις το πρόβλημά σου (για 1 πόντο με 1,40)
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία δεν θα έκανα τίποτα και θα το παρακολουθούσα, αν έχει πρόβλημα η σιλικόνη θα ασχολιώμουν με αυτή και επικουρικά τα άλλα, αφού ουσιαστικά η σιλικόνη κρατά το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση ιδέα από γνώστες και μή....
εγώ σκεφτόμουν να το ξεκολλήσω όλο και με την βοήθεια ενός φίλου να ξανα κολληθεί απ την αρχή και να μπούν και γωνίες....για κόντρα δύσκολο το κόβω λόγω της κούρμπας που κάνει το μπροστινό τζάμι.
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις αμφιβολία πως υπάρχει και θέμα στατικότητας βάλε γωνιες αλουμινίου, ούτε ξεκόλλημα ουτε κόντρες ουτε τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
πιστεύω πώς οι αλουμινογωνίες δεν δένουν την όλη κατασκευή όμως...
|
||||
|
||||
![]()
Η κουρμπα θα σου δημιουργησει προβλημα και στο ξεκολλημα και στο κολλημα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός Ενυδρείου | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-01-09 12:07 |
Μετακίνηση ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-01-09 14:22 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | zarko | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 29-12-08 16:00 |
Εξοπλισμός Ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-12-08 22:06 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |