|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω τον Νινταλ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε παρουσιαση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε φωτό από κινητό ... καλυτερες φωτό από τον ΝΙΝΤΑΛ
![]() Διαστασεις ενυδρειου Γυαλα 100Χ70Χ60 υψος Σαμπ φυσικά . που πιανει όλο τον χωρο της βασης Καθαρα νερα συστηματος μετρημενα μετά από βραχο περιπου 70 κιλα και αραγωνητη 550 λίτρα Σκιμμερ H&S 200 με τις 2 aqua bee Φωτα ΑΤΙ 6Χ39 W Αλατι TM bio actif Ψαχνω τις κυκλοφορίες τώρα και δοσομετρικες Αν μπορει να βοηθησει κάποιος ας μου πει Το ενυδρειο κατασκευη και το στησιμο του βραχου έγινε από τον Νινταλ ( Και από εναν καλό φίλο τον Πάνο.Κ) www.animalstation.gr Εχει πολύ δρόμο ακόμα και στο στησιμο ... θα μπει ένα μία μικρη κατσκευη ( στησιμο ) στα δεξια |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα με αυτους που εμπλεξες δεν γινεται να μην γινει σωστα το εγκλημα ,μου αρεσει πολυ το στησιμο του βραχου με το ανοιχτο κοματι απο την αλλη πλευρα για απλωτες ..ειναι λες και εισαι στη ακρη του υφαλου πριν αρχισει η ανοιχτη θαλασσα , για την διατηρηση των ιχνοστοιχειων θα σου ελεγα πηγαινε σε ριακτορα ασβεστιου. Ο βραχος θα ελεγα οτι ειναι πολυς στο σαμπ αλλα θα το δεις στην πορεια πως θα σου παει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ... και εγω για εκει λέω αλλα ο μέντορας λεει θα μου βγαλει την πιστη για αρχη
|
|
||||
|
||||
![]()
τρέχουν τα σάλια μου!
![]() Νομίζω θα πρέπει να βγάλεις λίγο βράχο από το σαμπ και να το βάλεις στη γυάλα. ¶ρε Χρηστάρα τι μας κάνεις.. έτοιμος είμαι να ξηλώσω το γαριδάδικο να το κάνω ριφ... αλλά με κρατάει γερά προσγειωμένο η καλή μας κρίση! ![]() Καλή συνέχεια εύχομαι και περιμένουμε εναγωνίως την εξέλιξη του
|
|