|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
απο αυριο το πρωι ξεκινάω να κάνω ότι μου λες, ελπίζω να τα καταφέρω ολα... Απλά λύσε μου 4-5 απορρίες για να μην κάνω καποιο τραγικό λάθος: 1. αλατι εννοείς κάτι τυροκομικό ή το κλασσικό? απο πετ σοπ το παίρνω ή απο σουπερ μέρκετ? και εγω που έχω 12λ βάζω 12γρ σωστα? ![]() 2. το ξύλο το βράζω πριν το βάλω στο ενυδρείο?και το παίρνω και αυτό απο το πετ σοπ όπωσ και την ανούμπια? 3. ποιάς εταιρίας είναι πιο ακριβή τεστς? για αμμωνία εχω της sera 4.αυτό με την αλλαγή του βυθού έχω διαβάσει ότι πρέπει να το αποφευγουμε, αλλα θα μου πεις... εδω καιγόμαστε (κυριολεκτικά) Τέλος για το ενυδρείο που μου λές εννοείς 128λίτρα? για το ψαράκι μου δεν αρκούν τα 50? sorry για τις τοσες πολλες απορίες αλλα εγω και τι ψαράκι μου χρειαζόμαστε σίγουρα την βοήθειά σου ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω? | klik | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-08-08 00:03 |
Ασπρη κηλίδα σε Gurami | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-12-04 20:53 |