|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Neocaridina Heteropoda var. Yellow για τον βυθό μου λοιπόν.
Στην κατηγορία DIY του forum, στο θέμα για το Sump υπάρχει μια αναλογία όγκου υλικών φιλτραρίσματος προς όγκο νερού στο 1/24. Υπολογίζοντας τον όγκο του Sump στον όγκο νερού μου βγάζω ότι για τα 105l χρειάζομαι 4,5l υλικών. Μπορείτε να μου πείτε αν τα 3cm απόστασης της επιφάνειας του νερού από το χείλος είναι καλά γιατί διαφορετικά πρέπει να αλλάξω τον σχεδιασμό. Επίσης με βάση τα όσα έχω πει οτι θα μπουν -φυτά και ζωάκια- θα έχω πρόβλημα αν βάλω βιολογικό φιλτράρισμα χωρίς BioBalls; Πετυχαίνω όλο και συχνότερα αναφορές και σχόλια που λένε ότι ανεβάζουν τα νιτρικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιος για την ερώτηση πάνω στα BioBalls;
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΤαν λες βιολογικο φιλτραρισμα πρεπει να εχεις καποιο υλικο για βιολογικη φιλτρανση!Σε αυτην την περιπτωση ποιο θα ειναι αυτο?
Μονο τα σφουγγαρια?Και οταν θα μπουκωνουν?
|
|||
|
|||
![]()
SUBSTRATpro; Διαβάζω ότι σε αντίθεση με τα BioBalls δεν χρειάζεται να είναι στον αέρα και να "λούζετε" με το νερό, λειτουργεί πλήρως βυθισμένο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |
Egeria densa το πρώτο μου φυτό. Ερωτήσεις | akis07 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 03-05-06 18:30 |