|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως ναι, δεν το είχα προσέξει αυτό με την στάθμη. Είναι πολύ κοντά στο χείλος.
Αυτό με τα άλματα δεν το γλιτώνεις με τίποτα αν είναι να γίνει, αλλά τουλάχιστον να μην πεταχτούν νερά απ'έξω. |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το δεν το εβαλες στην εισοδο του μαγαζιου?
πιστευω οτι θα γινει πολι καλο οπος ειναι και το δισκαδικο που εχεις στο γραφειο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές βουτιές στη θάλασσα Ιγνάτιε.
Καλή συνέχεια και δώσε λίγο περισσότερη βάση στη διαμόρφωση του βράχου...
|
||||
|
||||
![]()
Βοήθα λίγο την κατάσταση. Τι εννοείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχή Ιγνατιε!
Εύχομαι να σου πανε ολα καλα!
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμούσα να έφτιαχνες καλύτερα το βράχο σου (aquascape)...και για λόγους αισθητικής αλλά και για να έχεις περισσότερη ευχέρεια αργότερα στην χωροθέτηση των κοραλλιών σου καθώς και στην κίνηση των ψαριών.
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε θα ήταν πιο βοηθητικό αν έβαζες καλύτερες φωτός του aquascape ώστε να μπορούμε να σου πούμε καλύτερα. Πως φαίνεται απο μπροστά και πλαγίως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είπα να αφιερώσω λίγη ώρα για το θαλασσινό μου και έκανα κάποιες αλλαγές στο aquascape ακολουθώντας την συμβουλή σας. Ελπίζω να είναι καλήτερα τώρα. Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |