|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω μπερδευτει...αξιζει να ασχοληθω η οχι?τα φυτα μου ειναι ευκολα και με τετοια θα παραμεινω.αλλα εχω λιγο φωτισμο.66βαττ σε 140 λιτρα και κατι λεντοταινιες,κινεζια σκετη!να φτιαξω η να κατσω στα αυγα μου με κανενα λιπασματακι που και που??
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φίλε puntakias22 άρχισε έτσι χωρίς co2 και βάλε καμια ταμπλέτα για λίπασμα και έλα σε 6-8 μήνες να τα ξαναπούμε, ξεκίνα σιγά σιγά
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον ετσι θα γινει...απαντηστε μου ομως γιατι το νερο μου ειναι ετσι???δηλαδη ολο κατι κολυμπαει φυτακια σκατουλες,σαν να ειναι θολο..δεν ξερω πως να το πω..οχι βρωμικο αλλα οχι και τελειο.πρεπει κατι να ριξω μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μη ρίξεις τίποτα μέσα, εχεις filter wool (υαλοβάμβακα) στο φίλτρο σου ? αυτός συνηθως κρατάει τα πάντα
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις στο τριτο σταδυο πανω πανω το ασπρο βαμβακι,εχω πριν κανα δυο βδομαδες το καθαρισα το φιλτρο γενικα απο τοτε που το πηρα και λειτουργει.δηλαδη κανενα 2μηνο που δουλευει.αλλα σαν ποσοτητα δεν ξερω ποσο πρεπει να ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το filter wool (βαμβάκι) δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά να πιάνει όλη τη περιοχή που περνάει το νερό, δοκίμασε να βάλεις και 2η στρώση
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον αυτο πρεπει να φταιει..γιατι ωρα που θυμαμαι σαν καινουριο που ηταν ηταν ολα ενταξει.μετα καθως το καθαριζα με το νερο στιψε αφησε στιψε αφησε καπως μαζεψε και τι απλωσα οπως να ειναι και το ξαναεβαλα....μπαρουφα ετσι???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 10-09-10 09:43 |
Α/Ο Ερωτησεις | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 16-05-10 18:40 |
ερωτησεις | prospathw | Ζωοτόκα | 6 | 06-12-09 21:59 |
Ερωτησεις | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-06-07 13:19 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-05-07 18:14 |