|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για γλαστράκια λέω αφου θα παραγγείλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αφου θα τα κανεις τα εξοδα που θα τα κανεις,παρε ενα υποστρωμα!!
Αβρεχτο ειναι το ενυδρειο σου βγαλε το χαλικι και αυτοσχεδιασε. Θα σου χρειαστει και θα εχεις μεγαλυτερη γκαμα φυτων.
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά δεν το προτιμάω γιατί προκαλεί προβλήματα μακροπρόθεσμα και έχω αποφασίσει να το πάω χωρίς με ότι περιορισμούς αυτό συνεπάγεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω εχω υποστρωμα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα!
|
|||
|
|||
![]()
Καποια στιγμή αρχίζει και χαλάει σε παλιά ενυδρεία και χρειάζεται βγάλσιμο, αρκέτες φορές το έχω διαβάσει να γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε επωνυμα και καλα υποστρωματα δεν συμβαινει αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 120 αρι 4 χρονια με υποστρωμα,κανενα προβλημα(και δεν ηταν και επωνυμο,το χα παρει απο τα pet city).Το lillaeopsis ειχε πιασει ολο το ενυδρειο.3 χρονια με υποστρωμα sera,κανενα προβλημα.2 χρονια σε 240αρι το deponit mix professional κανενα προβλημα.Ολα ξεστηθηκαν για να φτιαξω αλλο aquascape και οχι επειδη δημιουργησε προβλημα το υποστρωμα.Ναι μεν χανει τις ιδιοτητες του μετα απο καποιο καιρο(αν και γι αυτο ακομα διατηρω τις επιφυλαξεις μου),αλλα,προβλημα δεν δημιουργει με το περασμα του χρονου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικα παντα. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
70 λίτρα λίγο πριν την εισαγωγή ψαριών | ioannis_79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 07-03-11 00:42 |
Λίγο πριν το φρεσκάρισμα! | zipo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 16-09-10 13:50 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |