|
|
|||
|
|||
![]()
Ας γεννήσουν αυτά και από ενυδρεία να φαν και οι κότες
![]() τράβηξα ένα βιντεακι μπας και βοηθήσει εσάς τους έμπειρους να μου πείτε αν ειναι έγκυος http://www.youtube.com/watch?v=ZiyAs...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ζωοτοκα οταν προκειται να γεννησουν, εχουν περα απο φουσκωμενη, σκουροχρωμη κοιλια. Οσο περναν οι μερες, γινεται ολο πιο σκουρο το χρωμα της και σχεδον μαυρο κοντα στην εδρα τους. Αυτα ειναι τα μικροσκοπικα ψαρακια που θα βγουν σε λιγες μερες.
Το θεμα ειναι οτι πολλα ψαρια μπορει να ειναι εντελως πρησμενα, αλλα να μην εχει ερθει ακομα η ωρα να γεννησουν. Κυριως αν ειναι η πρωτη γεννα, εχω ακουσει περιπτωσεις να ειναι για εβδομαδες ετσι. Το σιγουρο ειναι οτι θα τα αγχωσεις ακομα περισσοτερο αν τα μεταφερεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαινεται κατι απο τετοια αποσταση. Τουλαχιστον δεν μπορω να διακρινω εγω.
Τα ανοιχτοχρωμα τα βλεπω ολα (ή τα περισσοτερα) αρσενικα ή κανω λαθος? Φαινονται να εχουν σχεδον ολα γονοποδιο.
|
|||
|
|||
![]()
3 αρσενικα του ειπα να μου δωσει.. λες να χουμε κανενα θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, δεν φαινεται και καλα οπως σου ειπα. Αλλα ειδα μερικα γονοποδια.
Η σωστη αναλογια ειναι 1 αρσενικο / 3 θηλυκα, παντως. Αλλιως δεν θα τις αφησουν σε ησυχια τις θηλυκες, με κινδυνο να δημιουργησουν μεγαλο στρες.
|
|||
|
|||
![]()
Θα κατσω να τα παρατηρήσω σε λιγο, τα ασπρα ζευγαρώνουν με τα μαυρα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γενα σαλιγκαριου; (Zebra Nerite;) | giannis.r | Σαλιγκάρια | 14 | 01-09-12 16:01 |
γενα brevis. | akoulis | Tanganyika | 16 | 08-05-11 02:58 |
SOS χανο τι γενα μου | vaggels | Δίσκοι | 10 | 26-04-11 00:21 |
SOS γενα.... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 08-05-08 17:54 |