|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
*κάτω έχω άσπρη (λευκή) αμμο φυτά: Ceratophyllum demersum, Cladophora aegagrophila, Hygrophila corymbosa, Alternanthera reineckii και ένα ξυλο ------------------------- Παράθεση:
*είμαι νέος στο forum και η αλήθεια ειναι ότι βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη schumacher : 26-11-13 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως Αυτο που πας να κανεις ειναι μεγαλο λαθος!
Τα λιτρα σου ειναι απαγορευτικα για δισκους και γενικα για οποιοδηποτε ψαρι γινετε μεγαλουτσικο!Καλυτερα κατσε διαβασε πρωτα και δες τι επιλογες εχεις για τα λιτρα σου!Γιατι και εσυ θα βασανιστεις και οι δισκοι σου και τα κορυ που εχεις μεσα λογο του οτι θα χεις παραπανω θερμοκρασια απο οτι θελουν κανονικα!
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα για δισκους.Μην το δοκιμασεις καν!!!!σε τοσα λιτρα δεν θα χωρανε να στριψουν.Ο δισκος ειναι κοπαδοψαρο και καθε ατομο θελει περιπου 60 λιτρα.για ενα μικρο κοπαδι 6 ατομων θες περιπου 300 λιτρα.Εγω τους δικους μου τους εχω στα 500 και μου φενονται κ λιγα...Η καλυτερη επιλογη θα ηταν να αυξησεις τον αριθμο τον κορυς ωστε να γινουν κοπαδι.Τα juli γινονται ομορφο κοπαδι κ δινουν κ ευκολα γεννες αν νιωσουν ασφαλεια(ασφαλεια=ικανος αριθμος,καλες συνθηκες).Δοκιμασε το κ δεν θα απογοητευθεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι θερμοκρασία πρέπει να έχει μέσα το ενυδρείο για τα corydoras julii?? (τώρα έχω 26) όσον αφορά το τωρινό ενιδρύω μου έχω να σας πω ότι μόλις γύρισα από το pet shop, άκουσα της συμβουλές σας και αγόρασα άλλα 3 corydoras julii ![]() ![]() επίσης με ενδιαφέρει και αυτό που ειπώθηκε με τυχών γέννα, νομίζω πως θα είναι ενδιαφέρον ![]() *παρόλα αυτά τώρα μπήκα σε νέες σκέψης για το τι άλλο είδος να βάλω μέσα... σκέφτομαι νέον, γιατί μου αρέσουν κ πολλοί, αλλά και τα gapy μου αρέσουν...χμ.. εσείς τι μου προτείνετε?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
corydoras | GENITORAS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 26-09-09 15:26 |
Corydoras julii | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 26-11-05 12:02 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |