|
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρώδη: Ν/Α
Νιτρικά: 0 GH: 60ppn/l TDS: 365ppn/l PH: 7.5 NH3/NH4: 0 NS: 549 ΚΗ: 7 |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι δεν μας λες καλα, δεν μπορει να έχεις Νιτρικα 0, μέτρησες σωστα ? Μήπως μετρησες μετα την αλλαγη νερού ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sorry.. Ανάποδα!
Νιτρώδη (No2): 0 |
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα ?
Πρέπει τα Νιτρικα > 0 |
|
||||
|
||||
![]()
Η τιμη GH σε σχεση με το TDS δεν ειναι λογικες.
TDS 60ppm ειναι 3.5 dGH περιπου. Αν απο τα 365 ppm του TDS τα 60 ειναι η GH, tα υπολοιπα 3285 τι μπορει να ειναι??? ΤΟ NS τι ειναι? και τι μοναδα μετρησης εχει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το NS είναι ορθογραφικό Λάθος!!! ![]() ![]() Sorry.. Αγωγιμότητα (μS): 549 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(βαση του calculator) (κοντα επεσε στο 365 που μετρησες) H μετρηση GH 60ppm (3-4 dGH) πρεπει να ειναι πολυ λαθος
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε delta, τις μετρήσεις σκληρότητας δεν τις έκανα εγώ, Πήγα νερό σε μαγαζί με ήδη νερού (Φίλτρα, Α/Ο, κλπ) και μου έδωσαν αυτές τις τιμές. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοιες μετρήσεις.
Ποιές θα πρεπει να είναι οι φυσιολογικές τιμές? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν φυσολογικες τιμες.
Καθε περιοχη εχει το νερο της. Λεω οτι οι μετρησεις μεταξυ τους (tds με GH) δεν συμφωνουν. Οχι πως αποκλειεται να συμβαινει να εχεις πολυ μαλακο νερο (GH) αλλα με μεγαλο TDS .... αλλα να ελπιζεις να μην συμβαινει. Η GH σιγουρα μετρηθηκε 60 ppm?
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω γω.. Μου τα έδωσε γραμμένα σε χαρτάκι... Λες να ξέχασε κανένα μηδενικό??? 600 θα ήταν πιο λογικό?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμωνια | kws | Αρχάριοι γλυκού νερού | 96 | 03-11-10 22:06 |
no2 αμωνια | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 31 | 20-07-08 18:02 |
στρωσιμο με αμωνια(βοηθεια!!!) | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 21:00 |
Στρωσιμο με αμωνια | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-12-07 00:32 |
αμωνια | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 18:58 |