|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
να σου πω... για πολλα πραγματα που δεν ξερω απλα κανω τον καλο ακροατή ή αναγνώστη αλλά για πραγματα που ξερω , αν δω κατι που δεν ειναι σωστο απλα κανω την παραθεση μου. εχω 8 ενυδρεία κ ειναι ολα με αστακους γαριδες κλπ χωρισμένα ανα ειδος βεβαια κ αυτοι ειναι οι αγαπημενοι μου αστακοι. Αρα ή ο Κωστας ειναι Κωτσος ή ο δικος μου ειναι ντυμένος θηλυκιά κ μου κανει αυγα για να μου σπασει τα νευρα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε καλημερα , μονο που το αυτο ειδος δεν ειναι clarkie αλλα Cherax quadricarinatus κ δεν εχει τα δυο εξτρα μικρα ποδαρακια για μοριο οπως οι clarkie. οι αρσενικοι σε αυτο το ειδος ειναι εξισου μεγαλοι με τις θηλυκές. οι δαγκανες ειναι σχεδόν ίδιες ενω στα clarkie οι αρσενικοι εχουν μικροτερο σωμα μεγαλύτερες δαγκανες. Αυτο που μπορει να γίνει την επομενη φορα που θα ερθω απο Κυπρο στην Ελλαδα , να φερω μια δικια μου να την δώσουμε στον Κωτσο-Ντινα κ να δουμε ποιος/ποια θα κανει αυγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε ενα νεο θεμα και βαλε καμια φωτο να καμαρωσουμε και τους δικους σου..Οταν λες για αυγα...αναπαραγονται στο ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
μολις παω κατω θα βγαλω φωτο κ τους μπλε Cherax_quadricarinatus κ τους κοκκινους clarkie. ναι κανουν μεσα στο γλυκο νερο , προτιμουν ζεστο κ σχετικια μαλακο νερο. τους εχω βραχακι κ σουλατσαρουν κ εκτος νερου. το βραδυ πολλες φορες βγαινουν κ ουρλιαζουν , κανουν ψηλους ηχους.
Η θηλυκιά μολις είναι ετοιμη βγαινει απο την φωλιά της κ αρχιζει να τεντώνει ποδια κ κανει σαν να αλλαζει πουκάμισο αλλα στην πραγματικότητα κατεβάζει τα αυγά της. τα αυγά κάθονται κατα μήκος της ουράς κ σπάνια βγαινει έξω ή όταν βγαίνει απο την φωλιά της ειναι με ερμητικά κλειστή την ουρα της για προστασια των αυγών. σε λιγες μερες αρχίζουν κ σκανε μύτη τα μικρά που παραμένουν στην μάνα κολλημένα κ μόλις μεγαλώσουν κ τα μικρότερα (τελευταία αυγά) τότε γίνεται της μουρλής στο ενυδρείο γιατι γεμίζει με μικρά κατσαριδάκια!!! βέβαια ενα μικρό αστακουδάκι είναι σαν μια καλή cherry γαριδουλα. βέβαια το ενυδρείο δεν εχει κανενα αλλο ειδος μεσα , μονο αστακους κ πολλές κρυψωνες , πετρες κλπ. γεννάει κανονικά σε γλυκό νερό , δεν θελει υφάλμυρο κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύκαρπε θέλουμε κανονική παρουσίαση και πολλές φωτο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|