|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μετρο μηκος 73 υψος και πλατος δεν θυμαμαι με σιγουρια πανω απο 50 γι αυτο σκεφτομαι να μεγαλωσω το κοπαδι για να υπαρχουν αρκετα "μετωπα" δεν ξερω αν ειναι σωστη η λογικη αλλα ειχα διαβασει πως τα αγγλοψαρα πανε ζευγαρι αλλα μπορουν και σε κοπαδι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υψος του ενυδρειου ειναι καλο για σκαλαρια αν κ το περιορισμενο μηκος του με προβληματιζει....ποσο καιρο τα εχεις μεσα και τι μεγεθος εχουν???υπαρχουν αψυμαχιες???
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 4 ειναι μεσα 2 χρονια τα 2 μπήκαν πριν 2 μηνες αψιμαχιες μονο κατα την προετοιμασία της γεννας για μια μερακαι οταν βγουν τα αυγα αλλα το βραδυ οι γονείς τρωνε οι ιδιοι τα αυγα το βραδυ οποτε εκει τελιωνουν ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν υπαρχουν αψυμαχιες και εχουν διαμορφωθει οι ιεραρχιες μην προσθεσεις αλλα ψαρια.οταν κατι παει καλα δεν το πειραζουμε....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οταν προσθετω ψαρι αλλαζω και το aqua skape για να νομιζουν οτι ειναι σε καινούργιο περιβάλλον |
|
||||
|
||||
![]()
Για ANUBIAS A1000+ μου μοιάζει με διαστάσεις 100x42x65 Λίτρα 273
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ μπουκωμένο με ψάρια.ανεξαρτήτως μεγέθους..Αν βάλει και άλλα,κατα την γνώμη μου δεν θα χωράνε να κουνήσουν.Όλα αυτά βέβαια σύνφωνα με τι βλέπω,μπορεί να έιναι λίγο άστοχη η φωτό και να μην αποικονίζει την πραγματικότα 100%.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος...παρατηρήσεις για βελτίωση | alexkotsis | Χρυσόψαρα | 303 | 29-01-18 23:20 |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |