|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αααα...
αφού θες να πας στην καταραμένη αμερικάνικη ήπειρο ![]() οι "rainbow" ή Herotilapia multispinosa είναι πολύ όμορφη επιλογή (τις ζαχάρωνα κι εγώ κάποια στιγμή). "Pearl" δεν ξέρω ποιές εννοείς (νομίζω κάποιο είδος γεωφάγων είναι). Για να σε μπερδέψω ακόμη περισσοτερο, δες κι από Ασία μεριά τις Etroplus maculatus "orange chromide" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-11-13 στις 19:53 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Τι μου προτεινεται για τα Koi μου? | runerakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-02-11 08:56 |
τι τυπο τζαμιων προτεινεται? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-10-09 23:54 |
Τι εξωτερικο φιλτρο μου προτεινεται? | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-02-09 22:33 |
τι μου προτεινεται?? | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 04-06-08 12:32 |