|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα μαλιστα πολυ καλυτερα ωραιο ειναι μ'αρεσει το spray bar αν δεν χωραει στα πλαγια βαλτο τουλαχιστον στο πισω τζαμι οχι στο μπροστα και τον θερμοστατη εκει που ειναι εγω τον φοβαμαι μην σπασει πανω στην πετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πίσω τζάμι είναι κατειλημμένο από την πλάτη,οπότε είναι ανέφικτο. Στο πλαϊνό θα προσπαθήσω μπας και βρω πατέντα να στριμωχτεί ( λίγο δύσκολο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο ξαναδοκιμασε να ανεβασεις καλυτερες φωτογραφιες γιατι εχω την εντυπωση οτι το αδικουν αρκετα αυτες οι συγκεκριμενες.Καλη συνεχεια και οτι χρειαστεις ακομα εδω ειμαι εγω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπροστα εβαλες κλωναρακια δεντρου? Γιατι για υδροβιο φυτο δε το κοβω. Κατα τα αλλα ωραιες πετρες μαζεψες!
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοεις το μπροστα φυτο του ενυδρειου στη τελευταια φωτο ειναι υδροφιο φυτο και ειναι hygrophila corymbosa
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, παει το νταμαρακι μου. Το ματιασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως έσπασε, απο πέτρα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι έγινε ? έπεσε καμια πέτρα ? πως έσπασε ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new mini | crazydiver | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 03-03-13 20:38 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Παρουσιαση 120 lt Tanganyika | konchrist | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 21-10-09 23:41 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |