|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε ντιμη φοβερο βιντεο! μπραβο!
ειναι απιστευτα ψαρια!!! θα το πιστεψεις οτι μου συνεβη κιεμενα παρα πολλες φορες οσο ειχα την λιμνη? ![]() εβρισκα ψαρια στο αυλακι με τα υλικα και νομιζα οτι "πεφτανε" εκει καταλαθος.νομιζα δηλαδη οτι τρομαζανε απο κανα κυνηγι του αρσενικου κλπ και πηδαγανε ξερω γω για να βγουνε.αλλα τωρα που ειδα το βιντεακι,μου φαινεται οτι προκειται για στανταρ συμπεριφορα και μαλον αρκετα αγνωστη γιατι δεν το εχω διαβασει ποτε! ![]() ενταξει ξερουμε ολοι οτι πηδανε,αλλα κατι σαυτη τη φαση δεν το εχω ακουσει ποτε. μαλιστα εγω ελεγα ευτυχως που υπαρχει το αυλακι εκει και δεν πεφτει κανενα απεξω να παει αδιαβαστο! ![]() και δεν βρηκα ποτε ψαρι απεξω! ![]() εχει τυχει να μαζεψω και το αρσενικο,αλλα και θυληκο ψαρι αποκει.οποτε το κανουνε και τα δυο. τωρα που το σκεφτομαι,γιαυτο καθοντουσαν αρκετες φορες κατω απτα ανοιγματα που επεστρεφε το νερο τα κωλοψαρα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() που να το διαβασεις? εχουμε εμπειρια με αυτο το ειδος? Απο ποιον? Απο τα σφηνοποτηρα και τα βαζα η απο τους "προχωρημενους" των 10 και 20 λιτρων?
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ωραιο ψαρι ο μονομαχος.Ο μονομαχος ειναι ενα ψαρι που μου εχει μεινει ως ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα ψαρια για ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρεπει να ητανε γιατι ανεβαινανε η κατεβαινανε απαυτα τα ανοιγματα.και πρεπει να το κανανε πολυ συχνα.καθημερινα δηλαδη ![]() ![]() αλλα τα εβρισκα ηδη μεσα. δεν ετυχε να πετυχω τα αλματα,δυστυχως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερό
![]() γνωρίζει καλά τον χώρο αρα το εχει κάνει πολλές φορές |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα υπεροχο μικρο | beat89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 52 | 23-03-13 08:36 |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |