|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ενηλικιωθουν η εξοικιωθουν θα την πεφτουν ακομα πιο πολυ στα χρυσοψαρα, εκτος του οτι ειναι ασυμβατα. Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να τα απομακρυνεις η να πας σε κοπαδι με πολλα λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις υπό οψη σου πότε ενηλικιώνονται ? 1,5 χρόνο τα έχω μαζι. Είναι αλήθεια πως τα εκμεταλεύομαι τώρα, δεν υπάρχει ιχνος άλγης και ας είναι στον ήλιο, θεωρώ πως είναι τα καλύτερα αλγοφάγα
|
|
||||
|
||||
![]()
sae --- υπερκινητικά ψαρια, θελουν μεγάλο ενυδρειο , και να ειναι κοπαδάκι, τα ειχα μαζι με ροδόστομους...
Θελουν μαλακό νερό, απο αλγες τρωνε οσο ειναι μικρα, δεν με ενθουσιασαν οπως λένε πολοι κατα την αποτελεσματικότητα των άλγεων .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οσο ειναι μικρα τσιμπολογανε συνεχεια bba ,οταν μεγαλωσουν τεμπελιαζουν και βολευονται με τα ετοιμα.Δες ενα βιντεακι σε ενα ενυδρειο μου με Sae
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό με το "τεμπέλιασμα", το έχω ακούσει πολλές φορές! Σε μένα τα ΣΑΕ είναι τα πέντε 2,5 ετών και το ένα πάει στα 4 χρόνια!Όλα είναι τελικό μέγεθος περίπου και δεν τα έχω δει να τεμπελιάζουν ποτέ!Τρώνε άλγες συνέχεια, και όταν δε βρίσκουν έστω και την παραμικρή τριχούλα, την πέφτουν στα πολύ μαλακά μέρη κάποιων φυτών!Εννοείται πως στο τάισμα γίνεται πανηγύρι, αλλά και μετά συνεχίζουν ακάθεκτα να μασουλάνε ότι βρούν!
Και γω με ροδόστομους και cherry τα έχω, και όλα είναι κομπλέ!Το ενυδρείο είναι βέβαια 450λτ, με 400 καθαρό νερό! Πρόσφατα που είχα μετακομίσει σπίτι, χρειατηκε για μερικές μέρες να φιλοξενηθούν στο μικρό ενυδρείο (120λτ), εκεί δεν έκαναν τίποτα.Έτρωγαν όταν τάιζα, και την υπόλοιπη ώρα ήταν κρυμμένα! Έχω διαπιστώσει τελείως διαφορετική συμπεριφορά, στο μεγάλο ενυδρείο, σε σχέση με το μικρό, στο οποίο είχα μερικά πριν πάρω το μεγάλο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Τα πιο επικίνδυνα πλάσματα της θάλασσας | nikolaosbouk | Παραλία - Beach Bar | 9 | 21-03-13 19:06 |
Επικίνδυνα συντηρητικά στις τροφές? | sakura-chan | Διατροφή | 4 | 25-08-10 12:46 |
Επικίνδυνα για τα σαλιγκάρια?? | Marios-cy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-04-08 12:53 |